Сімплекс+

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Архимандрит афонский, 4 лют 2025.

1. Архимандрит афонский

Архимандрит афонский Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    923
    Адреса:
    Радомишль
    Доброго часу.Таке питання у знайомого.Чи варто купувати на сімплекс+ катушку нел торнадо або нел thunder?У кого які будуть думки.Дякую.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    2. Поисковая катушка Nell Attack к детектору Минелаб Exploer SE ,имеет ряд преимуществ в сравнении...
      4100 грн.
    3. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      8500 грн.
    4. 120 грн.
    5. Короткий опис Сумісність: Металодетектори Teknetics Omega/Gamma/Delta/Alpha, G2, Eurotek Pro Тип кот...
      2000 грн.
  3. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.336
    Ви у знайомого питаєте чи у нас?
    Чи у знайомого катушки продаються а нам вибирать? Якщо так, провірте, саму стабільну візьмете

4. Старий Похабич

Старий Похабич Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    7.464
    Адреса:
    Бишівська Хунта
    Я взагалі вважаю що прибавка в пару см не варта того руля. На засмічених участах ходити проблематично , катушку в ямку не засунеш а бувають випадки що ціль просто падає нижче чим бачить цей руль. Це особисто моя думка. Колись купляв на якийсь прибор неловську катушку то мені не сподобалося.

флегМАТ та Архимандрит афонский подобається це.