Сімплекс+

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Архимандрит афонский, 4 лют 2025.

1. Архимандрит афонский

Архимандрит афонский Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    923
    Адреса:
    Радомишль
    Доброго часу.Таке питання у знайомого.Чи варто купувати на сімплекс+ катушку нел торнадо або нел thunder?У кого які будуть думки.Дякую.

1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Сумка чехол для пинпоинтера …Новая..
      396 грн.
    3. Продаю механизм для складывания блока управления металлоискателем Minelab Equinox 600/800. Для удобс...
      300 грн.
    4. Сумка - кобура для пінпоінтера з кріпленням на ногу – чудове рішення для камрадів, що захоплюються м...
      420 грн.
    5. Металева коробочка для дрібниць · Матеріал: метал · Розмір (зовнішній): 98х63х22 мм
      115 грн.
  2. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.177
    Ви у знайомого питаєте чи у нас?
    Чи у знайомого катушки продаються а нам вибирать? Якщо так, провірте, саму стабільну візьмете

3. Старий Похабич

Старий Похабич Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    7.447
    Адреса:
    Бишівська Хунта
    Я взагалі вважаю що прибавка в пару см не варта того руля. На засмічених участах ходити проблематично , катушку в ямку не засунеш а бувають випадки що ціль просто падає нижче чим бачить цей руль. Це особисто моя думка. Колись купляв на якийсь прибор неловську катушку то мені не сподобалося.

флегМАТ та Архимандрит афонский подобається це.