Сімплекс+

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Архимандрит афонский, 4 лют 2025.

1. Архимандрит афонский

Архимандрит афонский Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    923
    Адреса:
    Радомишль
    Доброго часу.Таке питання у знайомого.Чи варто купувати на сімплекс+ катушку нел торнадо або нел thunder?У кого які будуть думки.Дякую.

2. Цікаві лоти

1. Катушка для приладу Макро Рейсер2. Котушка ціла. Вуха цілі. Працює, але має нюанс десь можливо в цен...
      625 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      Герметичный разъем катушки MINELAB CTX3030, X-terra Pro, Equinox 600-900, Manticore
      525 грн.
    3. Котушка робоча але з дефектом,бува працює норм буває починає пілікать,чи то в кабелі проблема,чи то...
      700 грн.
    4. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      8500 грн.
    5. Новый оригинальный болт. Пересыл на покупателе Новой почтой
      250 грн.
  3. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.645
    Ви у знайомого питаєте чи у нас?
    Чи у знайомого катушки продаються а нам вибирать? Якщо так, провірте, саму стабільну візьмете

4. Старий Похабич

Старий Похабич Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    7.507
    Адреса:
    Бишівська Хунта
    Я взагалі вважаю що прибавка в пару см не варта того руля. На засмічених участах ходити проблематично , катушку в ямку не засунеш а бувають випадки що ціль просто падає нижче чим бачить цей руль. Це особисто моя думка. Колись купляв на якийсь прибор неловську катушку то мені не сподобалося.

флегМАТ та Архимандрит афонский подобається це.