Доброго времени суток,уважаемые форумчане!Подскажите пожалуйста по монетке!Интересует история её и по степени редкости и стоимость на сегодняшний день в таком сохране.Место находки Винницкая обл.Заранее всем благодарен за помощь.С меня +
Я особисто іі і за 100 не візьму.А шо тут такого коштовного у цій монєти якоі взагалі відсутньо 20 відсотків....
Та нічого коштовного, я ж кажу що до 100 грн саме нормально буде, звичайна монета та при тому що там не 20 % а цілих 30 % бракує. Не знаю чи знаходили ви особисто таку монету, але якщо знайдете, я хотів би подивитися як будете виставляти її з сумми до 500 грн. Навіть впевнений що такого не буде, а буде максимальна вартість або навіть більша. Звернув увагу на вашу реакцію коли вам за ваші лоти пропонують занижену вартість. Так навіщо іншим занижувати ціну і розповідати яка монета рядова, якщо вам самим це не подобається? П.С. За свій лот завжди!! треба просити найвищу можливу вартість, щоб любителям шари та перекупщикам дещо облом був (це рекомендація всім форумчанам)