Всім привіт! 09 жовтня 2021 р. відбувся 5 ювілейний фестиваль "Сила нескорених", присвячений дню Захисника України та 78 річниці визволення м. Дніпро. Проведені реконструкція боя АТО-ООС, реконструкція бою по 1943 р., реконструкція форми та озброєння часів Запорізького козацтва. Висловлюємо велику вдячність всім, хто прийняв участь в організації та проведенні фестивалю, а саме КП "Дивокрай", ГО "Рубіж Дніпро", ГО "Фонд допомоги учасникам, інвалідам АТО" за підтримки Дніпропетровської обласної ради, військово-історичним клубам "Бранденбург" (м. Дніпро), "Воїнська доблесть" (м. Одеса), "Feldgendarmerie'Trupp404" (м. Київ) "Арсенал" (м. Одеса), "Честь і слава 172 ПП" (м. Кропивницький), "Східний Вал" (м. Дніпро), "Доблесть" ( м. Запоріжжя), "Воїн" (м. Запоріжжя), "Großdeutschland" (м. Лубни), "Кульрозрахунок" (м. Новомосковськ), "Рубіж" (м. Харьків), "Großdeutschland" (м. Київ), "Плацдарм" (м. Ізюм), "Третій панцергренадерський полк 2/PZ.GREEN.RGT.3", "Пам’ять" (м. Кропівницький), ТК "Самохід" (м. Харків), Мото-Авто ретро клуб "Марк" (м. Дніпро). Будь ласка, поділіться фото та відео матеріалами з фестивалю. Всім буде цікаво! І як завжди не обійшлося без втрачених речей… Хто-що загубив чи знайшов, пишіть в тему. Дякую!
Всем привет! Вот и прошёл 5й фестиваль Сила нескорених. Спасибо организаторам за такой праздник и особенная благодарность Виктору что проводит такой ежегодный фестиваль. Надеемся в следующем году, мы все опять встретимся. Всем кто принял участие в данном мероприятии большое спасибо.
Спасибо организаторам за столь зрелищное мероприятие. Бой получился довольно динамичный и интересный,пиротехника на высоте. Очень приятно что в столь не простое время проводятся такие мероприятия и это вселяет некоторую надежду что украинская военная реконструкция не умрёт.
Всем спасибо. Был рад повидаться со старыми товарищами, познакомиться с новыми людьми. Приятно что новички приходят в наше движение. Мероприятие прошло отлично, бой динамичный, довольно долгий и без заминок. Пиротехника на высоте традиционно. Танк Т34-85 очень порадовал как зрителей так и всех реконструкторов. Я не помню появление такого зверя на реконе с 2013 года Из минусов - который год подряд летает самолет красного цвета. Ждем дальнейших мероприятий, будем рады принять участие. ВИК "Пульрасчет"
Доброго здоров'я, все на висоті дуже сподобалося і бой і організація. Да були питання но то таке, дякую клубу , "Доблесть" ( м. Запоріжжя), "Воїн" (м. Запоріжжя), молодці так тримати. Залюбки приїду ще . Віктору Баняку велике дякую за організацію.
Спасибо всем за участие особую благодарность хочу выразить Святославу Гребинь который поддерживает наше мероприятие постоянно макетом танка и другой техникой.
Хотел бы добавить ложку в общий котел благодарностей.да мероприятие а именно бой прошло на ура.вспомнился и Киев и Одесса подобного масштаба.Но о неприятном.проезд никто не оплатил(думаю учитывая бюджет и масштабность мероприятия могли бы).далее:расходников не дали(думаю могли бы).далее.может кто то и ел но по факту:не покормили ,по крайней мере это не было известно всем кому что и где из участников перепадет поесть просто(думаю на еду уж точно средства были).в Общем:пилите « Шура они золотые»…на нашем брате реконструкторе выехали и попилили бабло..
Всім керівникам довели на рахунок вечері і сніданку, добавлю фото що готували і пригощали всіх бажаючих
не надо врать расходников не было потому что мы военным закупили,организованым групам и кто вёз технику проезд компенсировали,кормили 8.10 вечером,9.10 утром и в обед причём с обеда куча продуктов осталоь.
И биотуалет по одному в расчете на огромное количестао людей.а в чем врать?написал свое впечатление и про еду и про все остальное, техника?-да ,бой -да,а отношение к самим участникам как по мне скотское.спасибо участникам реконструкторам, которые порадовали зрителей
Всем доброго здоровья! Составом клуба "Крылья Родины" были рады поучаствовать в данном мероприятии. Было интересно, зрелищно Теперь о деле: На мой баул в палатке кто-то положил фонарик. Хозяин, отзовись!
Ми з комерадом ходили після виступу горячого супчика поїсти смачно було і збиралися вже всі, пригостили без проблем . Фото правда вже не робив . Наступного разу просто спитайте у комерадів, багато хто ходив і знав що готують для участників . В палатці РККА всі бажаючи ходили і за вечерею і за сніданком, хочи приїхали не з пустими руками но там готують смачно. З Повагою.
У тех двух десятков камрадов с которыми приехал я, спрашивать бесполезно)) они эти фото сейчас наверное разглядывают с таким же как и у меня удивлением)). Понятно что с пустыми руками тоже никто не приехал, но способ оповещения -"спитайте у комерадів" это такое Днепровское ноу-хау))
Як представник клубу і музею техніки Фаетон, дякую організаторам за час і натхнення по проведенню цього заходу. С приводу їжі все було дуже смачно. Була смачна вечеря. Всіх бійців вранці я попереджав про сніданок, але сам на нього не встиг, бо розвантажував нашу техніку. Після бою підійшли зі своїм бійцем до означенного фуд кору і нас спочатку пригостили дуже смачним курячим супом з грибами, а потім пловом з салатом. Все смачно і їстівне, як повар кажу. А як командир гармати зіс2, німецький танк знищили, задачу виконали. Вся наша музейна техніка (Уралзіс5 і Додж 3/4) і бійці мого артилерійського розрахунку і бійці, прикомандировані до гармати, відпрацювали на дванадцять балів!!! Честь!!!! Дякую оргами і всім за участь. І до нових зустрічей!!! ЗІ після бою була знайдена МСЛ в напівчохлі з відірваними лявками. Була передана молодшому сержанту військово повітряних сил РСЧА. Він знав її власника. Зі ЗІ до нових зустрічей
Старший по РККА знав і до всіх хто був в вечорі знали з німецької сторони комеради тоже наче ходили за пловом . Тож наступного року буде доведено до старших подробніше . З Повагою.
Отличное мероприятие очень довольны всем и организацией в том числе.Слева и справа от сцены было и шашлы и наливайка и кашы с супами.Их никто не прятал,кто хотел подошел и подкрепился.