Доброго здоров’я. Підкажіть, будь-ласка, вартість даного сигнального пістолету в такому стані. Дякую всім за відповіді.
Доброго здоров'я, по одному фото без опису і шо в середені, точніше стан, наявність клейма і дати, від 200 грн. З Повагою.
Пістоль забрав тільки сьогодні з району Корсуню. Лежав в будинку. Був у повній комплектації, але до сьогодні лишився лиш цей остов. Його ще толком не роздивлявся. Поверхнево ніяких клейм не бачу.
Доброго всім дня. Нажаль, але тема заходить не в те русло. Те, що дана ракетниця- осш42, я знав і до цього. Питання лише в справедливій ціні, оскільки хочу віддати її власнику, родичу моєї дружини, хто її мені віддав. На сьогодні з райберту встановлені наступні побажання-пропозиції (файли прикладені). В даного девайсу, судячи з схеми, відсутня пружина, основа під пружину, курок і бойок.
Здоров"я м1цного! Ви хот1ли оц1нку по 2х фото..... Отримали пакет в1дпов1дей.... Н1 фото патронника/ствола...н1 опису працездатност1.... МИ не отримали в1д вас! Про як1 "не т1 г1лки-русло" йдеться???
А це що?(фото приклав) І який опис працездатності я можу вказати, якщо вчора забрав остов. Він просто пролежав в сараї весь цей час. Треба чистити та розбирати. Силу не прикладав. Пістолет не відкривав. А якби це зробив, то все одно жодного уявлення не маю про його стан. Тому й питаю на форумі стосовно вартості, щоб отримати питання і поради яким чином перевірити його стан та віддати людині гроші, оскільки в тій місцині вони ніколи лишніми не будуть.
"....Тому й питаю на форумі стосовно вартості, щоб отримати питання і поради яким чином перевірити його стан ...." Що запитали.....той отримали! Пишу не заради флуду...а з бажанням навести вас на правильний шлях до в1дпов1д1!