Доброго дня камради допоможіть ідентифікувати січкарню -на який період? По конструкції як дореволюційна, але є клеймо- ціна 56р.00 коп.,вище ціни ще якесь нечітке клеймо, клеймо і ціна якісь начебто кустарного виготовлення. Апарат в робочому стані. Більше ніяких клейм не знайшов.Дякую за будь яку інформацію.
Вітаю! На мою думку, якесь дрібне виробництво, після 1961 року. А оте нечітке клеймо потріть наждачкою—мо' проявиться?
Доброго дня, чому Ви рахуєте, що виробництво січкарні після 1961 року, мені здається,що вона вилита по матрицях кінця 19- початок 20 ст., але без клейм тих виробників.Я дійшов до цієї думки порівнявши січкарні того часу та дану січкарню.Я думаю , що січкарня може бути цікава тому що вироблялася дрібним виробником , який заволодів матрицями великого виробника.Дякую.
Вітаю! тому, що ціна не 560р.00 коп. а 56р.00 коп., тобто після фінансової реформи 1961 року. А матриці ранішого періоду із заміною логотипів могли і часто застосовували і великі виробники.
У Райберта, м'яко кажучи, дещо інший профіль. Навіть не знаю, в який розділ можна виставити на продаж. Може камради підкажуть?
Сьогодні знайшов ще одну також хочу купити, але трохи не комплектна не вистачає однієї шестерні, і ножів.