Шукаю напарника Тернопіль

Тема у розділі 'Шукаю напарника', створена користувачем kochevnik-1, 21 жов 2016.

1. kochevnik-1

kochevnik-1 Feldwebel

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    243
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    488
    Повідомлення:
    2.209
    Адреса:
    Галіція
    Доброго дня всім шанувальникам копу! Шукаю порядного, надійного та адекватного комрада для спільного виізду по Тернопільській області.

Robert Deniro подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Новый поисковый магнит D75mm,H25mm,вес с болтами 930грм.без болтов 830грм смотрите другие мои лоты.....
      1258 грн.
    2. Новые два магнита D 32 mm..смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      289 грн.
    3. Магниты 2 шт.Новый маленький и компактный неодимовый магнитик, все размеры на фото...для поиска не п...
      79 грн.
    4. Новый поисковый магнит D94mm,H28mm..Вес с болтами 1560грм,без болтов 1460грм.…смотрите другие мои ло...
      2128 грн.
    5. Новый двухсторонний магнит D60mm.,толщина 22мм.паракорд d4mm,L20m…и карабин…есть новые поступления ....
      927 грн.
  3. bilukm

bilukm Schütze

Повідомлення:
    7
    Адреса:
    івано-франківськ україна
    можу поучаствувати

4. bilukm

bilukm Schütze

Повідомлення:
    7
    Адреса:
    івано-франківськ україна
    напишіть свій телефон, досвіду мало, бажання велике, можливості теж немалі, і є декілька заміток: місце де давно було знайдено великий скарб золотих монет, місто спалене давно татарами та пара сіл які зникли з карт після 1 і 2 воєн

5. dima_k72

dima_k72 Oberschütze

Повідомлення:
    76
    Адреса:
    Украина, Тернополь
    Привіт, як успіхи. Напарника знайшов? Можем зустрітись поспілкуватись. Дмитро

6. Alex82

Alex82 Schütze

Повідомлення:
    1
    Адреса:
    тернополь
    Привіт, я також шукаю однодумців. В основному ходжу сам. Якщо комусь цікаво, пишіть. Командою веселіше.

7. bendera1986

bendera1986 Schütze

Повідомлення:
    6
    Адреса:
    Руська 3
    пропозиція актуальна? олександр.

8. mixa1399

mixa1399 Schütze

Повідомлення:
    4
    Адреса:
    Ternopil
    Купив на днях найпростішого Термінатора.Повний ноль,може хто візьме з собою,покаже,розкаже.Буду вдячний.Тернопіль.