Шукаю майстра, барабан Флобер

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Livik, 18 чер 2025.

1. Livik

Livik Schütze

Повідомлення:
    6
    Адреса:
    Uk
    Доброго камради, загорівся ідеєю зробити револьвер для дружини,флобер!! Ще не купував але предивляюсь саме з стальним барабаном, чому так, бо я хочу зробити тюнінг ,так як ,,передельщікі,, в далекі 10ті роки робили барабани флоберовські під 22лр,робивши їх гладенькими ззовні, от я хочу так само зробити,але лишити в 4мм !! Тобто я просто шукаю майстра,який може мені зробити із флоберівського барабану, отакий барабан ,наприклад методом ,сварка/токарка,, а я вже потім, хочу на барабані нанести гравіювання з юбілеєм,і.т.п, пофарбувати в рожевий,короче кажучи хочу повторити побачений в інтернеті револьвер на базі флобера, ПОВТОРЮЮ В ПЛАНАХ ЩО Б ВІН ЛИШИВСЯ 4мм!! два питання
    1) чи не буде це порушенням м якщо мій флобер матиме гладкий як зеркало барабан з гравіровкою..
    2) шукаю майстра хто може зробити такий барабан, або можливо має на продаж,готовий‍,або просто вміє гарно працювати з сваркою хоча б що б зробити красиво,,,,
    Якщо хтось володіє інформацією що мій задум 100відсотково незаконний,повідомте мені будь ласка,викину з голови/видалю,,,, так як нагуглити неможливо а думки старожилів різняться з цього приводу,дякую .з повагою
    Фото взяте з інтернету..
    ЩЕ РАЗ НАГОЛОШУЮ ПЕРЕРОБЛЕНІ/РОЗТОЧЕНІ В 22лр не ЦІКАВО,НЕ ПРОПОНУВАТИ,ДЯКУЮ ЗА РОЗУМІННЯ

Images:

IMG_9352.jpeg
    Останнє редагування: 18 чер 2025
    akms1974 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 37 шт.)
      Використовується для хімічного оксидування поверхонь виробів зі сплавів на основі заліза, що містять...
      427 грн.
    2. (в наявності 11 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смо...
      225 грн.
    3. (в наявності 32 шт.)
      Стальна вата 000 являє собою спресовану тонку стружку із неіржавіючої сталі. Призначена для чищення,...
      133 грн.
    4. (в наявності 7 шт.)
      Новий, не використовувався, накручуються на штатний шомпол АК74, в лот входить один йоршик.
      150 грн.
    5. Пропоную Вашій увазі розгортку патронника 7.62х39 Матеріал розгортки - сталь Р6М5. Звертаю увагу: Р...
      1550 грн.
  3. Livik

Livik Schütze

Повідомлення:
    6
    Адреса:
    Uk
    Дякую велике,з повагою…!
    Ось таким я його плюс мінус бачу, екол мабуть більше всих на цю роль підходить по схожості, до речі можливо хтось підкаже з якісного фарбування цамаку в рожевий,теж буду вдячний.З.Повагою,

Images:

IMG_9438.jpeg
  4. amaxvel64

amaxvel64 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    109
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    206
    Повідомлення:
    105
    Адреса:
    Киев
    Livik подобається це.
  5. Livik

Livik Schütze

Повідомлення:
    6
    Адреса:
    Uk
    Спасибо большое, но Вы не поняли я не ищу барабан под 22лр, я ищу если коротко барабан Флобер 4мм , но что б у него небыло ДОЛ или как они правильно называются, что он был снаружи гладенький кака зеркало, но спасибо за подсказку

6. Мазоха Роман

Мазоха Роман Oberschütze

Повідомлення:
    73
    Адреса:
    При покупке
    Квот 4мм

Images:

Screenshot_20250704-001841.png
  7. Мазоха Роман

Мазоха Роман Oberschütze

Повідомлення: