штык- нож вроде музер

Тема у розділі 'Знайдене в землі та переробки', створена користувачем Дмитро Барна, 26 чер 2014.

1. Дмитро Барна

Дмитро Барна Schütze

Повідомлення:
    9
    прошу определить нож и его стан + чего он стоит

Images:

06262014649.jpg
    06262014647.jpg
    06262014648.jpg
  2. Цікаві лоти

1. Корпус гранати часів ДСВ, у рідній фарбі (саме тому розмістив у розділі до 1945р.), є клеймо завода...
      1050 грн.
    2. Продам б. у. Спальник від терра інкогніта за вашу ціну. Підійде як демісизон температурний режим -5-...
      247 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Полірувальна паста ГОІ зелена Z-50, від польського виробника Surex,виробництво Краків Польща Викор...
      65 грн.
    4. 440 грн.
    5. (в наявності 5000 шт.)
      Євро капсуль Нобель Спорт 686 688 ціна 3,90 для замовлення пишіть у приватні повідомлення відправка...
      4 грн.
  3. Мурад аль-Шах

Мурад аль-Шах Oberst

Повідомлення:
    5.201
    Адреса:
    Вінниця
    Чим це його замазюкали - як ніби розтерте холодне зварювання??!! 150 це найбільша ціна.. Більше не дасть тут ніхто!

4. Дмитро Барна

Дмитро Барна Schütze

Повідомлення:
    9
    ну взагаліто він не вариний він лежав на чердаку вот коли пришлось розбирати хатину я його найшов а 150 гривень ?

5. Мурад аль-Шах

Мурад аль-Шах Oberst

Повідомлення:
    5.201
    Адреса:
    Вінниця
    )))) Та я не кажу що він варений.. Просто деякі генії раковини затерають холодною зваркою... Але то таке.. А що 150 грн? Не зрозумів знаку запитання? Мало типу?

6. Дмитро Барна

Дмитро Барна Schütze

Повідомлення:
    9
    не я маю на увазі чому так мало стан хороший як на його роки + чому запитував бо ви написали просто 150 а чого саме ні

7. Мурад аль-Шах

Мурад аль-Шах Oberst

Повідомлення:
    5.201
    Адреса:
    Вінниця
    Стан його друже паскудний.. Точений свинокол! Майже не вартий уваги.. накладки тілько можна зняти..

drons та Paul_Gudvin подобається це.
  8. Дмитро Барна

Дмитро Барна Schütze

Повідомлення:
    9
    дякую за вашу увагу тоді
    ..

Мурад аль-Шах подобається це.
  9. Paul_Gudvin

Paul_Gudvin Hauptmann

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    23
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    37
    Повідомлення:
    2.749
    Адреса:
    Вінниця
    По ціні все вірно...Тут навіть 150 багато!Ліва накладка здається з сколом,пластина убита,лезо уточене.

drons та Мурад аль-Шах подобається це.
  10. Дмитро Барна

Дмитро Барна Schütze

Повідомлення:
    9
    ні все тримається ідеально но але але яж не стараюсь його там впарити чи ше тому подібне мене ше цікавить шо то за штик від чого він в любому випадку це перша моя знахідка як на мене це також не погано раз він так коштує то ліпше лишити його собі

Мурад аль-Шах подобається це.
  11. Мурад аль-Шах

Мурад аль-Шах Oberst

Повідомлення:
    5.201
    Адреса:
    Вінниця
    Це ви самы вирішили що воно тримає ідеально?? ))) Тут до ідеала як свині до неба..
    Це штик до гвинтівки Маузера..

Останнє редагування: 27 чер 2014
  12. Сильвер

Сильвер Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.583
    Адреса:
    Украина
    Вещь стоит столько,сколько покупатель готов за нее заплатить.Вы бы сами дали за этот штык более 150грн?100грн,плюс-минус гривен 10-его цена,больно уж он ушатаный временем.