Чим це його замазюкали - як ніби розтерте холодне зварювання??!! 150 це найбільша ціна.. Більше не дасть тут ніхто!
ну взагаліто він не вариний він лежав на чердаку вот коли пришлось розбирати хатину я його найшов а 150 гривень ?
)))) Та я не кажу що він варений.. Просто деякі генії раковини затерають холодною зваркою... Але то таке.. А що 150 грн? Не зрозумів знаку запитання? Мало типу?
не я маю на увазі чому так мало стан хороший як на його роки + чому запитував бо ви написали просто 150 а чого саме ні
По ціні все вірно...Тут навіть 150 багато!Ліва накладка здається з сколом,пластина убита,лезо уточене.
ні все тримається ідеально но але але яж не стараюсь його там впарити чи ше тому подібне мене ше цікавить шо то за штик від чого він в любому випадку це перша моя знахідка як на мене це також не погано раз він так коштує то ліпше лишити його собі
Це ви самы вирішили що воно тримає ідеально?? ))) Тут до ідеала як свині до неба.. Це штик до гвинтівки Маузера..
Вещь стоит столько,сколько покупатель готов за нее заплатить.Вы бы сами дали за этот штык более 150грн?100грн,плюс-минус гривен 10-его цена,больно уж он ушатаный временем.