Всех с хорошим днем . Помогите оценить штык . Сохран по фото-на одних номерах -вроде Ейккхорн.. Жабка его-кожа мягкая-снимается без проблем. Штык воронен--есть некие приколы на лезвие--но ето и на других клинах по 43 году они имеются. Кнопка немного подгулла-пока нерозработана. Сколько можна просить за такой cof 43.
Тс, если есть желание купить, то надо бы отдельное фото жабы запросить. Как то не вписывается в картину. Только мнение..
как по мне то цена в 2800 грн - это точно его цена . здесь на фото не предоставлены основные недостатки этого предмета - на ножнах существенная вмятина + раковины на окончании ножен , а также не показана пятка ручки крупным планом ,где был налет ржавчины ... Возможно я ошибаюсь - так ,что просьба предоставить для реальной оценки указанные недочеты в виде фотографий . Хотя я и не удивлюсь судя по последним проходам подобных чердаков ,то его могут забрать и за 200 баксов ... С ув .
Спасибо кто в теме Я писал что кнопка пока не роботоспособна-пята ножа в норме Под зацепом ножни в воронении Для себя я цену узнал
Привіт, ви щось попутали? Штичок ваш чи ТС? По опису, з площадки, де він продався, попередній власник, описав" кожа дубовая". Але оріджинал, що мені здається правдою. По ціні, 3000 без жаби, 200-250 можна давати з гарною шліфовкою, воронінням, стан який був до 42-43 року
Тим хто в темі, ціна в 1000 гривень явно підозру виклече Крос як на 44-45 роках, для цінителів К98 мав би бути інтерес
Тттттю ти оце я понаписував. Вів з комрадом переписку в особистих повідомленях -хотів було проявити інтерес до даного придмету.. Після довгого вмовляння ТС виявився мені не підсилу-прийшлось відступити. Тему відстежував. Людина попросила як правильно закрити тему-типа ціну взнав і мол продавати не збирається . Скопірував повідомлення в лічку і тут собака-інтернет заглючив-вирубало світло-вітер в нас-поломило гілки-думав і в лічку відписати і тему продовжити ---короче повний алес . Щойно зробили електрику---відкрив тему---ттттю ти . Прошу вибачення . На мої памяті це вже другий раз -треба міняти інтернет провайдера .
Всім би таких друзів як ви))) Описали предмет як найкраще) Я за нього на віоліті бився, питав продавця, але стільки незнав)) А інтернет це зло, теж в селі ставку на даний лот неміг вдарити(((