Доброї ночі. Штик як мені здається, парний по виробнику Комплект хороший, з + рівні, з геометрією ножни З мінусів втручання по клину, дивна "фреза" біля пятки клина, кнопка( не з нього), холодне вороніння. Штик на початківця, якщо на аук, 2200 старт повинен взяти. Додайте фото ріжучої кромки штика, від пятки до закінчення клина, також бойового кінця, з фальшлезвієм
Ставте 2500 з фото ріжучої частини. Не прийміть в образу, але по 42 році, така місцева шліфовка не звична. Удачної продажі!
Доброго, гарний стан + з ножнами, 2500 грн для старту повинен взяти, дешевше шкода віддавати, фініш важко вгадати. Вдалих торгів. З Повагою.
Все правильно. cof 42-43. Це не парність звичайно. Але і штик не коллекційний. Тому це ролі не грає. 80$ його максимум. Хоча як на мене і того багато. В Европі такого плану по 50-65$. Це неліквідний товал. Слава Богу з багатьох міліонів є що вибрати. І довго ще буде.
Не можуть, бо жаба даве заплатити людині за доставку. Зате заплатити втричі дорожче - це будь ласка. Натура така. Аби іншому не дати заробити. Повірте, я знаю що говорю. Тут за 10 гривень переплачених на Новій Пошті в деяких срачка починається. Хоча і купавали секонд пропердяний за ціну, яка в рази більша ніж те ганчір'я коштує. Кужуть бідно живемо. Ага ! Я подмвлюся як в Штатах чи Европі за диряві штани від флектарну дадуть 30$ ))))
Я з вами згідний. Але всі з чогось колись починали. Особисто в мене простіше, можна брати без пересилу, але нажаль я вже переріс дану сферу. А по штику ТС, заберуть в добру ціну, тому що вибору особо в початківців немає