Штрафний бал

Тема у розділі 'Питання по роботі аукціону REIBERT', створена користувачем Ruskiesosut, 26 гру 2023.

1. Ruskiesosut

Ruskiesosut Schütze

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    19
    Повідомлення:
    5
    Адреса:
    будинку
    Доброго вечора, я просрочив срок оплати і мені наклали штрафний бал, підкажіть як можна виправитися бо дуже хочу виставляти лоти а не можу бо правила не читав...

2. Цікаві лоти

1. Чайник солдатський РІА 7 л важкий мідний, полковий, все рідне(кришка, ручка), можна використовувати...
      2900 грн.
    2. 500 грн.
    3. Франція кінця 19 початок 20 століття. Висота - 18 см. Донце пляшки - 6 см. Оригінальна пляшка мон...
      75 грн.
    4. Виделка в старослов'я́нськиму стилі " Бог Перун" посрібнення
      1750 грн.
    5. Чавунна ступка 1914-16 років висота 11см,діаметр 12см
      1500 грн.
  3. Artem

Artem Адміністратор

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    222
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    358
    Повідомлення:
    13.591
    Wadospyro подобається це.
  4. klerik777

klerik777 Hauptmann

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    2.188
    Адреса:
    Украина.Винница
    Добрий вечер.Получилась казусная ситуация.Сделал 2 ставки на 2 лота.Спустя пару дней получаю извещение что лоты удалены так как продавец забанен.Уехал в командировку.Читаю а я уже один лот купил и продавец ждёт оплату(второй лот ставку перебили)Я связался с продавцом объяснил что от лота не отказываюсь но задерживаюсь на пару дней.Он мне на эти пару дней продлил.При въезде в город Поломалась машина.Опоздал на пол часа.От лота не отказываюсь.Просто не знал что могут человека разбанить за пару дней.Поэтому такой казус получился что делать?С уважением.

treal, VIKTOR 243, kripers338 та ще 1-му подобається це.
  5. borik

borik Leutnant отпуск

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    1660
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3.637
    Повідомлення:
    9.044
    Здраствуйте!
    Может если срок не вышел, Продавец может нажать кнопку меню в лоте "Покупатель оплатил, но видимо забыл сообщить об этом" Штрафной бал снимется автоматически.
    Ну естественно перед этим получить реквизиты, оплатить.
    Ну а так .обычно Продавец-,Покупатель просят Модератора снять штраф. И Продавец подтверждает оплату и отправку

VIKTOR 243 та klerik777 подобається це.