Доброго дня шановні колеги пару днів назад моїм знайомим на горищі одного кинутого,старого будинку був найдений даний екземпляр.Бувби вдячний вам за допомогу в оприділені даного штика.Наперед вибачаюсь за можливо неякісні фото( робив фото увечері).Дякую за допомогу. Доречі довжина штика 50 сантиметрів.З повагою колеги.
Трошки доповню сохран у штика просто чудовий корозії ніякої немає,на мій погляд був чимось намазаний.
Стан гарний і попит буде десь від півтора сотень і вище,але ж Ви знаєте-оцінка у іншому розділі.Томусприймайте що я написав Дуже орієнтовно,умовний недолік штика-він пізній тобто РСЧА.
Дякую колеги за повні відповіді там є цифри на ньому але він не мій тому можливості біль чіткіше його сфоткать немає,щоб більш точніше оприділити його.Можливо хтось щось добавить буду вдячний.
Доброго дня . С кнопкой стали выпускать с 1931 года . Если дадите цифры и буквы - можно посмотреть по заводу - производителю и примерный год .( Во время войны ижевский завод , например , выпускал до 12 тыс . в сутки ) .С уважением .
доброго вечора колеги дякую за повні відповіді,якби штик бувби мій і знаходивсяб у мене давби більш чіткіші фото цифр і букв на штику ,а так уви нічого непоробиш.І стан у нього файний незважаючи на вік.З повагою колеги