Доброго дня, підскажіть ціну штик ножів, дід трохи колекціонував, прийшло у спадок, мені вони не цікаві, фото додаю
Підказую як новачку. Щоб щось оцінити і продати,потрібно показати товар! Якісні та інформативні фото кожного предмета.(3-5 фото на предмет+чи працюють кнопки). Ножі всі вбиті та ще деякі з них невірно ідентифіковані.
Не розумію оці претензії зверху, а що в цих обмилках такого є, що треба роздивлятись по макрофото ? З повагою до діда, видно, що ставився з любов‘ю, але предмети досить поширені і у поганому стані. Німець з чорними накладками - 1500, нижній - до 500, решта по 900/1000 гривень за штуку.
Лише К98 щось коштує. 1000 на старт. Решта тупо хлам. Просто куски сталі для ножа, причому ножа такої собі якості. З угорського кавалериста ще можна якісь запчастини зняти. Більше тут нічого не варте уваги. Доречі, подивіться на клеймо на К98. Якщо Еліт Діамант - то ціна приємно здивує. Багато хто вірить в красиві легенди пов'язані з цією велосипедною фабрикою
Нижній обрізок піхотного штик-ножа до мадярської гвинтівки манліхер М35.Можна використати як донор,зняти гарду,гайку обуха ручки...Ціна 150-250грн.Залежить у якому стані кнопка фіксатора,а її зовсім не видно...
Підтримую відповідь,але мені за таку оцінку чомусь дали попередження.Думаю,що ТС,який просить допомоги, повинен більш відповідально віднестись до викладеного матеріалу.
Можно не по одному, но делать максимально информативные фото предметов с разных ракурсов и их частей и включать здравый смысл и логику - что нужно показать, чтобы оценить предмет.