Вітаю. Скажіть, будь ласка, скільки коштує такий штик-ніж СВТ-40 з піхвами? Стан штик-ножа: піхв відмінно, по багнету є питання. Довжина штик-ножа 350 мм. Довжина клинка 232 мм, ширина 25 мм. Клинок у районі гарді має сліди ушкодження. На мій погляд, хтось невміло намагався заварити розріз клинка, який був спочатку зроблений для його "охолощення" (приведення в стан багнету, що не є холодним). Рукоятка клинка утворена із двох дерев'яних накладок, скріплених із хвостовиком двома гвинтами. Одна із накладок має незначну подряпину. Кнопка рукояті пружна, працює добре. Піхви багнету, на мій погляд, пізнього зразка, їхня довжина 255 мм., мають шкіряний підвіс.
в цьому випадку ножни будуть дорожчі ніж багнет клин бідося( на мою думку свої 100$ потяне а далі чиєсь бажання його придбати
Доброго всім здоров'я! Ножни супер,ручка,кнопка,гарда також дуже у гарному стані,а от лезо виглядає як пластилінова ворона.На мою думку це вже донор.Сотню в сьогоднішніх реаліях точно не дадуть,а от 50 базарних дьенєг стоїть.З Повагою, Денис.
А что здесь в ножнах такого ценного и редкого? Поздние ножны, кожаный подвес не в тему - на этой модели должен быть брезентовый. Коллекционная ценность нулевая, но в быту отличный ножик. 2500 потолок