Цивільний варіант, кільце спиляне. Стан на фото. Ціна 1650 грн. Відправка НП за рахунок покупця. Передплата на карту Приват.
Вибачте за флуд, але то що спиляли кільце не робить його цивільним. Сучасна «методика» по якій працюють експерти криміналісти , передбачає наявність підпальцевого упору 4 мм або більше. А тут підпальцеві виражені … так що все одно він холодний як січневий ранок…
Зрозуміло. Дякую за пояснення. В мене теж були сумніви щодо цього. Логічно, адже кільце лише задля можливості кріпити його на стволі.
В тому то і справа шо якщо в конструкцію внесені хоч якісь би зміни то воно вже не є ХО! А саме головне що він штик-НІЖ тільки на папері і головним критерієм є умова що він має різати а якщо він не ріже то це і не ніж а схожа на нього річ!! Ви хоч раз висновки експерта читали?? Там передслівя в 2 абзаци то який експерт класний, скільки в нього регалій і як давно він експерт а потім висновок в пару строк що та чи інша річ являється чи не являється тим чи іншим предметом!! Експерти НДЄДКЦ ніколи в житті не напишуть що предмет є ХО якщо не має на те підстав!! PS в мене був кацапськи ніж контори «Кізляр» називався «Коршун2» так навіть він був з висновком що то не є ХО!!!
Ви трішки далекі від НДЕКЦ і іх методик. Різати він не зобовязаний. Стилет взагалі немає ріжучої кромки. Але тим не менш стилет це ХО колючого типу. якщо вже вам цікаво можу перечислити за якими критеріями конкретно цей предмет буде ХО: 1)Довжина клинка 90 мм і більше 2)Товщина клинка 2.6 мм і більше 3) Кут сходження вістря менше 70 градусів 4) відсутність відхилення клинка від центральної вісі ( там здається від 15 градусів починається, не буду брехати.) 5) наявність гарди з одного або двох боків більше 5 мм, або наявність підпальцевого упору 4 мм і більше. Якщо є бажання можу викласти методику почитаєте. З приводу ножів кізляр, так вони виробляються відштовхуюючись від методики. З 2009 року знав Наталью Грєбєнщекову яка була директором Кізляр Україна і завозила сюди ці ножі. Так от цитуюю її слова. Всі ножі кізляр, окрім тих що є ХО і продаються за дозволами, створюються відштовхуючись від «методики». Сертифікуються ще на етапі виробництва . Хоча зараз це вже історія. Кізляр був кацапський( дагівський) і вони з ринку пішли…