Ну. не 200, а скажем - старт от 200. Хотя наберет не много - соглашусь с другими участниками дискуссии - поиздевались над ним будь здоров. С ув.
Це якийсь жах--нафіга таке каліцтво оцінювати.. Треба створити розділ в ХО підгрупу про калік і інвалідів--туда все скидувати.(мав на увазі ножі штики і все що стосується зброї).
для меня штык,это изначально клеймо производителя и серийный номер,потом всё остальное!!!где фото клейм?????вы что хотите оценить???38см изуродованого металла???неужели трудно сделать нормальное расширения фоток с отдельными участками штыка?если не знаете как(гугл в помощь)
Все має ціну, навіть такий труп. Проїдьтеся по селах, де вбитого копеля, продають як іменний кортик з прізвищем власника і особистим номером
Так вам дали фото, де пробивається виробник чи його код. На таких предметах, клейма вже ролі особо не грають, навіть якщо це Еліт Діамант)))
мне власника не надо,мне нужен прозводитель,который имеет определенный тираж(шт.),а тираж непосредственно влияет на цену.По поводу трупов,-еще не таких реанимировали
а вы большой знаток в чем клейма роли не играют???даже если это Schulte & Co., A.W.)))) ,свои советы проехатся по селам оставьте себе,у меня свое субъективное мнение и знания по штыкам к98. auf wiedersehen!!!
Ну так скупляйте трупи і радійте) Я дану модель штика визнаю тільки в ідеалі. А по свиноколах, клейма значення для мене не мають, тому що я їх в руках тримати не хочу. Удачі в колекціонуванні. А по темі, для ТС, ставте на аук, з 200 грн