Доброго всiм дня! Продам штангу от deus 2 !!! Купувалась комплектом 1.08.24, в магазинi best md Потертостi тiльки на середнiй штанзi, верхня стан новий, так як була в роботi 1 раз(розбирав) Копито в загалi не використовувалась... Всi фiксатори працюють надiйно, не люфтить, все добре... Цена дуже приемна, всього 4400 Причина продажi, потрiбнi кошти
Доброго здоров'я. Цікавить штанга. Та є питання. У мене катушка Х35 пуста. Ваша штанга з нижнім кріпленням до катушки?
Людина Доброго дня! Людина в резерве на комплект не вiдповiдае, можу вам продать штангу, якщо бажаете? Пишiть в лiчку
Вам треба нижню штангу на котушку i тодi буде все веррi гуд) якщо не мае нижньоi штанги тодi треба докупляти... А штанга середня уже на нижню штангу, фiксуеться по особистiй длiнi фiксатором, все просто
https://bestmd.kiev.ua/ua/p11282855...mHqL6baZ_kG3ZFTPp4oGJAHfBCXzRYZhB2IoFyB7bhqkc Вам потрібна нижня штанга і гвинт з усіма шайбами
4000 на вiддачу. Мабуть в магазинi best md пiдсунув дядя менi замiсть штанги вiд 2,на штангу деуса 1. Но це жирний +, так як на штанзi вiд 2 деуса копито хлiпкi разъемы вiд шурупiв(це болячка), i дуже погана краска ....мав же опит у прошлому роцi, тодi був комплект з блоком деус 2))) Зараз на штанзi 1 деуса все веррi гуд)))
Штанга з першого деуса краща. З другого вона полегшена і там пластиковий литий підлокітник, такий як на ОРХ. Тому нічого в цьому немає поганого що штанга першого деуса. Я б, наприклад, не брав би штангу з ОРХ.