Вітаю! Буду вдячний за оцінку М 17(?) знахідка товарища з горища. Фото додаю. Проглядаються залишки краски. Геометрія без дефектів. Вальц присутній з повагою,
Красивая шапочка, размер имеет вес,по рогам видно что 64. линейка не пойдет.3500+++.состояние хорошее.
Жадібність - пряма дорога до бідності. С такими стартами і регістрацією він буде продавати цей шолом до наступного Різдва. Та і ціна зависока не лише для старту, а в принципі. 200$ за цей шолом це перебір в любому випадку.
В цілому погоджуюсь. якщо він має набрати то і з 2000 грн набере своє, навіть більше зацікавить. Моя пропозиція ще на ФБ була 3500 грн. з повагою,
Справа не в тому набере чи ні. Голову треба мати . Це як штрафи за маску в 17 000 гривень. Який дибіл їх платити буде ? Так і тут. Навіщо просити стільки , скільки воно не коштує В ПРИНЦИПІ. В нас пряги РІА піхотні по 2000 гривень продають. Років чотири вже. Ото ваш шолом їм до пари. Вітаємо в команді вічних лотів ! А взагалі зі жлобами мати справу ніхто не хоче. І не буде. Так сказати хероватий дебют на аукціоні. Я особисто можу без проблем зробити знижку. І переплатити за річ яка мені потрібна. Але коли мене ПОЧАТКОВО хочуть взути - я кажу " до побачення ".