Вітаю шановне товариство! В яку ціну можна продати такий шолом ? Метал міцний, трухляка не має. Звенить як колокол. Модель: М-40 Розмір: 64 Клейма: Q64; DN184. По базі, був випущений в другій половині 1940 року.
Трухляка не має...,а сверху купола что..?,расхождение вальца на козырьке справа, заварены отверстия под люверсы...с такими показателями он звенеть как колокол уже не будет,это общая картина состояния данного шлема,начните с 1700/1900,клейма его спасают,с остальным надо повозиться
Те що на куполі тріщини, не робить метал трухлим. А що зверху купола, можете уважно подивитись на фото. Шолом не сиплеться, не має коржів ржавчини під якими буде зоряне небо. Ви ж самі прекрасно розумієте що таке трухлий шолом, до чого тоді дискусії замість звичайної оцінки ? Те що заварені люверси це мені відомо і я думаю що фото це передало в повній мірі. Всі мінуси шолома не скриті, а висвітлені на фото.
Вы своими подачами его плюсов и начали данную дискуссию...,то что там нет звёздного неба,ещё ни о чём не говорит,как и трещины,отверстия сами по себе не взялись ни от куда, из-за отверстий,которые не одни,металл там уже гораздо тоньше чем остальная сфера, он там прогнил, а как купол поведёт себя дальше, это вопрос,бывшая поилка или кормилка, действительно я понимаю, а может кто-то и нет...
Я ніякі подачі не виставляв, приплітати не потрібно. В даному розділі, я так розумію предмети оцінюються, а не критикується незалежними "експертами-критиками". Добре що хоч не написали: "старт з 1 грн"