Панове знайшов на просторах інета отаку штуку... http://ru.aliexpress.com/item/HD-10...2440592387.html?spm=2114.41010208.4.37.qNjZ9X Та в характеристиці ніфіга непоняв - шо там за камера?! Скільки той кабель метрів?! Чи побаче та камера у наших ставкових водах?! Хтось може має таку "ласто-необмочіловку" то признайтесь в ТТХ))
Та я хотів на танки дивитись у воді,а шо то не те? Танка не побачу? ))) Я звісно жартую.. Але всмислі тому що думав це для того щоб продивлятись дно?!
В мого товариша щось наподобі було, тільки чисті озера, річки, якщо коричневі то до 2-3 м. Він на рибалку брав, хватило на пару рибалок, прикормив риба підійшла а не клює то на все озеро чути лексику, або клює то роздвоюєшся то на монітор то на поплавок - фініш пройо.. поклівки, дальше лексика лунає, одним словом продав. Іще в нього камера мала підсвітку . Одним словом прикольна забавка
Ну для разнообразия может и пригодится Только цена кусючая Кстати с помощи этой штуки можно наконец выполнить мудрость пословицы "не зная дна - не суйся в воду"