приветствую оценим шн австрийский вроде,запалирован,дерево родное вроде,кнопка работает,ножны переворонены,жаба новодел,идет комплектом,..
Доброго, старт с 1000 грн смело и фото жабы непомешало, новодельную тоже денег стоит, но за бонус только + и ссылочку оставьте. С Уважением.
Маю "90-го"...Того і написав. Зверніть увагу, будь ласка, на форму головки ручки, відношення ріжучого краю леза до кільця гарди і ширину самого леза. 90-й Ман майже такий , як Маузер 98к. Масивний і потужний... Проти нього 95й - як "балєринка". На фото добре видно. Воно, правда, "раннє" - ще до "макіяжу" - але для визначення відмінностей підійде.
Шось не бачу я ризници,хиба в состоянии.https://reibert.info/threads/shtyk-nozh-manlixera-m-95.345417/ Таки тепер побачив.
Як не видно?? На Вашому фото : зверху - 95й, знизу - 90й. Ширина входу піхов у 90го на 5 мм більша - зо мм.
Там є два варіанти : звичайні та ерзац. На моєму фото - ерзац (без кульки на кінці).Я вже свої ерзаци продав - маю тільки "гонорові" Взагалі, піхви підходять як на 90й, так і 88й, і 93й. У цих моделей параметри леза - майже одинакові. Тільки дол - різний.
То таке...Ми всі кожен день можемо щось забути, щось згадати, щось взнати нове... Головне - це прислухАтися один до одного. Колись Ви мені допомагали у визначенні - тепер я поділився тим, про що знаю.Так і повинно бути між порядними людьми. Удачі!