Приветствую!Попрошу рассмотреть эту переписку,и принять соответствующие меры.Выслал(по человечески-наложным платежем,так получатель antilas отказался от получения моего переыла,а точнее не явился в своё отделение Новой почты,покинув окончательно со мной переписку.http://reibert.info/conversations/shevretka.2482770/page-2 В итоге:посылка едет обратно,пересылы должен проплачивать я.С уважением. Результат пошуку за експрес-накладною № 59000076974593: Маршрут:Кам'янець-Подільський - Херсон Поточне місцезнаходження:Одержувач відмовився від отримання відправлення Причина відмови: Відправлення не потрібне Орієнтовна дата доставки: Адреса доставки:Відділення №7 (до 30 кг на одне місце): просп. 200-річчя Херсона, 30 Зворотна доставка:Зворотна доставка відправленаПереглянути рух вантажу Вага відправлення:2.7 кг.Вартість доставки:47 грн. Інформація про оплату: Платник послуг доставки: Платник послуг зворотньої доставки: Одержувач - 20 грн. Сума зворотної доставки - грн. Документи для отримання відправлення:Оригінал паспорту + довіреність (для юридичних осіб).
ну значит товар не соответствует качеству или другие причины. Почему предоплату не взяли 50-100 грн? и? суть в чем? пересыл вам оплатить или как?