всім доброго дня найшов у селян шашку якшо непомеляюсь руска офіцерська 1904р. чердачне збереження клейм невидно хочуть три тисячі грн.вартуе вона цих грошей?
Місцевий фахівець - серйозний пацан, я б йому теж повірив. А ще серйозніше - клин виглядає не підробним. Якщо для себе - поторгуйтесь ще трохи і беріть. На перепродаж не годиться.
І в чому вбачаєте схожість? У двох верхніх долах? Таких було багато. Але за 2 тис. я б на вашому місці забрав.
найшов щось схоже походу кавказька питань нема з ціною розібрались завтра буду торгуватись.дуже вдячний всім за увагу.
Шашака люкс. 2000 варто дати, а селяни як клас, дійшов до інтернетів, подивиться на "мегапост" на ОИЛІКС і починають такі ціни лупити, що аж шуба завертається. Грамотєї...
полностью согласен, а на ОЛХ щас какие космонавты-продавцы что просто капец, люди думают если какая-то вещь родом из ссср или просто где-то не дай бог серп виднеется, то это мегаколлекционный раритет стоимостью многотысяч гривен))
С интернетом любой крестьянин становится адвокатом! Похожа на м1904, либо старше слегка, брать надо, ибо нет их, редкость...