Складний ніж Sharp By Design Mini Evo Harpoon Carbon Inlay M390

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем Mesmerizing_dogma, 10 вер 2025 у 11:59.

1. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    304
    Адреса:
    Київ
    Бажаю всім здоров’я!

Оригінальний ніж, привезений зі США. Не використовувався. Діставався лише для фото та відео!

Зазвичай я не пропоную китайські ножі, але зараз роблю виняток саме через дизайнера. Brian Nadeau не те, щоби дуже популярний у Штатах, але його роботи дуже ціняться. У нас, мабуть, його ім’я майже не відоме, хоча один з його кастомних ножів, Arch Nemesis, ви бачили у мого колеги

Хочу запропонувати одну з його основних моделей – Mini Evo, яка виготовлялася завдяки Reate. Якість на дуже високому рівні, а з цікавинок – Брайан сам надіслав CAD-схеми на виробництво, а не віддав цей процес у руки китайців

Маємо фірмовий гарпун-клинок з подвійним сатином; контуроване руків’я з карбоновоми вставками; фрезеровану кліпсу теж з сатином; дуже чіткий і оригінальний фліп через цікаву реалізацію дітенту: замість звичної керамічної кульки, на сухарі зробили невеличкий виступ. Механіка відмінна

Як на мене, один з дійсно класних ножів китайського виробництва авторського дизайну

Характеристики:
    • Загальна довжина: 191мм;
    • Довжина клинку: 85мм;
    • Товщина клинку: 3,6мм;
    • Обробка клинку: Satin;
    • Сталь: M390;
    • Замок: Nested Frame Lock;
    • Матеріал руків’я: Titanium w/ Carbon Inlays;
    • Кліпса: 1 позиційна;
    • Вага: 85,8г;
    • Країна-виробник: China.
    ЦІНА: 13250