Бажаю всім здоров’я! Оригінальний ніж, привезений зі США. Не використовувався. Діставався лише для фото та відео! Зазвичай я не пропоную китайські ножі, але зараз роблю виняток саме через дизайнера. Brian Nadeau не те, щоби дуже популярний у Штатах, але його роботи дуже ціняться. У нас, мабуть, його ім’я майже не відоме, хоча один з його кастомних ножів, Arch Nemesis, ви бачили у мого колеги Хочу запропонувати одну з його основних моделей – Mini Evo, яка виготовлялася завдяки Reate. Якість на дуже високому рівні, а з цікавинок – Брайан сам надіслав CAD-схеми на виробництво, а не віддав цей процес у руки китайців Маємо фірмовий гарпун-клинок з подвійним сатином; контуроване руків’я з карбоновоми вставками; фрезеровану кліпсу теж з сатином; дуже чіткий і оригінальний фліп через цікаву реалізацію дітенту: замість звичної керамічної кульки, на сухарі зробили невеличкий виступ. Механіка відмінна Як на мене, один з дійсно класних ножів китайського виробництва авторського дизайну Характеристики: Загальна довжина: 191мм; Довжина клинку: 85мм; Товщина клинку: 3,6мм; Обробка клинку: Satin; Сталь: M390; Замок: Nested Frame Lock; Матеріал руків’я: Titanium w/ Carbon Inlays; Кліпса: 1 позиційна; Вага: 85,8г; Країна-виробник: China. ЦІНА: 13250 (тільки продаж) Моє відео: Мої інші теми: