Складний ніж Sharp By Design Mini Evo Harpoon Carbon Inlay M390

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем Mesmerizing_dogma, 10 вер 2025.

1. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    328
    Адреса:
    Київ
    Бажаю всім здоров’я!

Оригінальний ніж, привезений зі США. Не використовувався. Діставався лише для фото та відео!

Зазвичай я не пропоную китайські ножі, але зараз роблю виняток саме через дизайнера. Brian Nadeau не те, щоби дуже популярний у Штатах, але його роботи дуже ціняться. У нас, мабуть, його ім’я майже не відоме, хоча один з його кастомних ножів, Arch Nemesis, ви бачили у мого колеги

Хочу запропонувати одну з його основних моделей – Mini Evo, яка виготовлялася завдяки Reate. Якість на дуже високому рівні, а з цікавинок – Брайан сам надіслав CAD-схеми на виробництво, а не віддав цей процес у руки китайців

Маємо фірмовий гарпун-клинок з подвійним сатином; контуроване руків’я з карбоновоми вставками; фрезеровану кліпсу теж з сатином; дуже чіткий і оригінальний фліп через цікаву реалізацію дітенту: замість звичної керамічної кульки, на сухарі зробили невеличкий виступ. Механіка відмінна

Як на мене, один з дійсно класних ножів китайського виробництва авторського дизайну

Характеристики:
    • Загальна довжина: 191мм;
    • Довжина клинку: 85мм;
    • Товщина клинку: 3,6мм;
    • Обробка клинку: Satin;
    • Сталь: M390;
    • Замок: Nested Frame Lock;
    • Матеріал руків’я: Titanium w/ Carbon Inlays;
    • Кліпса: 1 позиційна;
    • Вага: 85,8г;
    • Країна-виробник: China.
    ЦІНА: 13250
    (тільки продаж)

Моє відео:

Мої інші теми:

Images:

1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    4.jpg
    5.jpg
    6.jpg
    7.jpg
    8.jpg
    9.jpg
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 4 шт.)
      Класичний тактичний армійський ніж Extrema Ratio ,аналог легендарного військового ножа Glock модель...
      420 грн.
    2. Копия штык ножа M1, для винтовки M1 Garand, США на 1943 годі. Клинок изготовлен из магнитной нержаве...
      3500 грн.
    3. (в наявності 15 шт.)
      Характеристики: Загальна довжина: 32 см; Довжина клинка: 19 см; Товщина обуху: 1,3 мм; Вага: 80 г;...
      150 грн.
    4. Ніж складний виробництва Франціі для морепродуктів. Товщина обуха 3 мм. Без люфта.
      380 грн.
    5. Репліка або ніж за мотивами ножа дизайну Джеймса Вілліамса (williams blade design) , який відтворює...
      1360 грн.
  3. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    328
    Адреса:
    Київ