В звязку з подіями в нашій державі, реконструкторський рух майже повністю завмер. Але! Деякі заходи в чисто телефонному режимі доказують що ми реконструкори ще є! І не просто є, а і порох в порохіницях ще огого! Ітак- в військово-патріотичному музеї Шампань, була проведена акція реконструкторів ВОВ під командуванням ВІК "Комітет 103" м. Корсунь-Шевченковського!!! В порядку денному були бойові стрільби (мисливський К98 та СКС в штурмовому тюнінгу). Бойовий проїзд БТРом, та БРДМ1 (47го року), прогляд музею. Ще вивчення стрілкової зброї, та мед допомоги. Ну і ясне діло як казав один обер льонтнант алко-дрінк-драйверський фестиваль. Чекаєм на фотографії!
Обстановка душевная была,как говорится отдохнули и душой, и телом! Да,на фоне происходящего в стране,только такой формат можно делать,но надеюсь,что продлится это не долго и все станет на свои места. Всем спасибо!
Я вже подарував і БТР і БРДМ нашій армії. Це десь по нинішнім цінам до 50тищ баксюків. Льоша хочеш техніку в батальйони- не вопрос жду тебе з бабками в гості, тел. на мене маєш. Модератори перенесіть будь ласка тему з анонса- не туди повісив- вибачаюсь. Народ мало фоток, в мене то валом, викладать не вмію.