Серьга та кілечко

Тема у розділі 'Давнина', створена користувачем Блукач, 25 лип 2016.

1. Може підскаже шановне панство по двух предметах які я сьогодні виудив на копі. Кільце хоч погнуте але можна випрямить буде але хто зна яких воно часів? та серьга була на глибині у штик лопати у доброму збереженні але я не можу зрозуміти монограмми чи то старина чи новодел. Саме вушко на заклепці щоби вона могла крутитись, вді біля 40 метал тонка пластинка гнучка. Приходить на думку як серьга розбійника чи цигана але до чого якорь та хрест зображені. Та цифри 84 ніби є не схоже на старину.
    IMG_0036.JPG IMG_0037.JPG IMG_0038.JPG

terag подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. 500 грн.
    2. 10000 грн.
    3. Пожизненная гарантия подлинности, личная находка весна 2025 Фото на листе в клетку для масштаба На м...
      14500 грн.
    4. все на фото любые доп. фото по запросу предложения пожелания в приват
      9000 грн.
    5. Бойова сокира КР
      1600 грн.
  3. sergei7707

sergei7707 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    349
    Лоти
      на продажу:
    16
      продані:
    664
    Повідомлення:
    3.194
    Адреса:
    Украина
    Серьга царского времени 84 это проба на наш современный лад 875-я , а рисунок оберег слышал 2 трактовки но мне больше нравится что рисунок обозначает вера, надежда, любовь.

Блукач подобається це.
  4. terag

terag Oberschütze

Повідомлення:
    47
    Серьга так называемая козацкая! Ходили со времён козачинны до конца 19 века, как в вашем случае с 84'пробой.
    И колечко женское 19 век! С уваж.

Hiromi та Блукач подобається це.
  5. я думал колечко кр ибо больно уж простенькое как для не бедного 19 века. и думал медное а его разогнуть не возможно словно железо, было бы железо сгнило бы давно.