Доброго часу , допоможіть будь ласка у визначенні предмета, я допустив що це сережка, але насправді не в темі взагалі що це. Знахідка товариша, супутка ПСВ в основному але трапляється іноді і ранішні часи. Дякую!
Так перстень це супутка, на місці де знайдено цей предмет що мені здався сережкою - знайдено декілька перстнів. Фото перстня завтра долучу до теми, бо це знахідка товариша, якщо Вам цікаво то і світлину свого перстня завантажу. Я знайшов його буквально в кількох кроках від цих знахідок
Я можу помилятися , але на мою думку обидві знахідкі з одного часу . По персню можна розгадати час . З пов.
По виконанню схожий на " розу ветров " КР , але не то і гадаю він древніший . Прикраса-солярний амулет , плюс дельфіни(риби) = скіфи . Цікава знахідка , ще раз вітаю !
Дякую за відповідь, завтра долучу перстень якого я знайшов, він трохи "жирніший". А стосовно цієї "сережки" то по виконанню і по патині він наче не такий вже і древній на мій погляд хоча ( 17-18 століття) можу помилятися , не розбираюсь зовсім.
Як і казав вчора , перстень який мені трапився, по ньому якщо щось відомо то теж будь ласка напишіть , дуже вдячний.
Какая КР??? Вы шо прикалываетесь? Перстни 17-18в , и привеска (серёжка ) 19в или вообще 20в. Часто вижу темы, где уже хлам советов приписывают до КР