доброго времени суток,уважаемые форумчане!Прошу вашей помощи в определении данной монеты Р.И.Заранее всем благодарен за помощь.с меня +
Дякую,шановні за допомогу!Може також підскажете в скільки його можна оцінити в такому стані?буду вдячний за відповідь .ВАМ
Трохи доповню. Думаю, в Вас така монета: Marcus Aurelius, as Caesar, Denarius. Struck 145-147 AD. AVRELIVS CAESAR AVG PII F, bare head right / COS II, Honos standing facing, head left, holding branch and cornucopiae. RIC 429a[A.Pius], RSC 110. Sear'88 #1379. http://www.beastcoins.com/RomanImperial/III/AntoninusPius/Z4364.jpg
Не впевнений.Як що хтось не розжене рукою друзів)))).Я іноді проходам там дивуюсь))))) В 2 рази більше чим на Евроауках продають.Або у нас повно підпільних міліонерів або....Висновки робіть самі.Я бувало на слєті дивлюсь денарій а сам його десь бачів,а продавець каже дай 250,бо мені на Віоліті давали 300 та я його собі перебив)))))) П.С.ТС та його монєти не стосуєця-так думки вголос))))
Я теж неодноразово спостерігав там розгони, причому це стосується не тільки монет. Один предмет, на моїй пам´яті, виставлявся разів три, при тому що його ніби перед тим "купували" абсолютно різні люди.