SDRDetector блок керування (під замовлення )

Тема у розділі 'Вітчизняні МД', створена користувачем brodiaga_, 21 лют 2025.

1. Продавец brodiaga_

brodiaga_ Gefreiter

Повідомлення:
    46
    Адреса:
    Kiev
    Прилад новий на сьогодні,повністтю цифровий, пряма оцифровка сигналів, свій підхід до обробки, потужний процесор + зовнішній АЦП дають можливість реалізувати немало рішень, що допоможуть мати потужний сучасний прилад.
    Врахувано попередній досвід та недоліки інших проектів саморобних металодетекторів. Оновлення ПО з флешки через USB-C порт безпосередньо в приладі без використання комп,ютера, висока лінійна чутливість до всих металів. Частоти 3....35 КГц. Досить впевнена робота на високих частотах до 35 КГц. Зручне, просте інтуїтивно зрозуміле меню керування можливе на різних мовах.
    Простий прилад, що підійде для використання як початківцю, так і для досвідченого пошуківця.
    Датчики- катушки підходять від Фортуна-Квазар, як одночастотні , так і на 2 частоти, тобто, достатньо мати блок SDRDetector і відразу інший прилад в руках.
    Блок під замовлення по передоплаті в корпусі GR 2018 , по всім питанням і термінами пишіть в особисті .
    Розпіновка роз'єму
    1 - RX+
    2 - RX-
    3 - Gnd
    4 - TX-
    5 - TX+
    6 - Frq
    Ціна блока 7000 грн.

Відео презентації, тестів і огляду приладу

Продаж без акумуляторів!!!
    Screenshot_20250221_135032.jpg Screenshot_20250221_135117.jpg Screenshot_20250221_135157.jpg Screenshot_20250221_135221.jpg Screenshot_20250221_134708_ua.slando.jpg Screenshot_20250221_134849.jpg Screenshot_20250221_134921.jpg Screenshot_20250221_135011.jpg

Останнє редагування: 22 лют 2025
    Faust5555555 та igor zopich подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    2. КатушкаSC30 до ноктa скор2 ,нова ,не використовувалася
      4800 грн.
    3. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      7300 грн.
    4. Поисковая катушка Nell Attack к детектору Минелаб Exploer SE ,имеет ряд преимуществ в сравнении...
      4100 грн.
    5. Глубинная насадка к GTI-2500, позволяющая вести поиск в глубинном режиме. Насадка подключается к вер...
      12500 грн.
  3. STARSHINA86

STARSHINA86 Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    82
    Адреса:
    Авдеевка.Донецкая обл.Украина
    Той самий F 3.Навіщо на тесті накручувати на всю боробанить на все а ви монетою машите те тож саме що фортуну м2 накрутити і махати також будут також показники по повітрю.

4. Продавец brodiaga_

brodiaga_ Gefreiter

Повідомлення:
    46
    Адреса:
    Kiev
    По перше не той самий F3.
    По друге не я машу, відео автора прилада, Полюховича і Івана, я відео не знімаю не на один свій прилад, бо немає сенсу, буде як у всіх.
    Опис я дав, відео для ознайомлення ( до речі є вже багато відео в мережі), нікого не вмовляю нічого купувати, всі дорослі хлопчики, придад пішов вже по полях, всі хто в мене замовили , задоволені , на тому крапка.
    А що стосується тестів, то це вічний камінь спорів і незадоволення, то махати треба не так, то яма не та...ну і так далі..

Roman_14/88 та Faust5555555 подобається це.
  5. STARSHINA86

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    82
    Адреса:
    Нікого нічим не хотів образити чи щось гірше!!!Звісно що хто хоче той придбае просто я сім років копав різними саморобками і в повній мірі знаю відтепер як цей ринок створений з середини.Як би він не шукав завжди будут мінуси яких немає в приладах заводських.Звісно люди щоб зекономити кошти купляють саморобки а потім все одно беруть деус чи маінлаб.Тем паче зараз оззі і Солдатова прилади не роблять ось і повипливали нові прилади які начембо панацея.але це не так.І скільки коштують саморобки мені розповів один з відомих камрадів які їх робе вони і половини не коштують того що за них просять начебто імья працеє як бренд але це далеко не так.Всім миру та вдалих продажів автору.Я більше ніколи не придбаю жодного саморобного приладу бо це тільки витрата коштів та часу потім з часом все одно купиш фірмовий прилад а час і кошти вже не поверниш.

ussam подобається це.
  6. ussam

ussam Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.296
    Доброго вам, я вибачаюсь, це фортуна м , бо озвучка як у фортуниі показники як у фортуни, вибачте це тільки блок коштує 7000 а скільки буде коштувати котушка ну. Або все разом з повагою блок катушка штанга, з повагою

7. STARSHINA86

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    82
    Адреса:
    Майже всі саморобні прилади які зараз роблять в Україні повторюсь майже всі це клони Відомого Автора якого зараз спитай молодь і не знает хто придумав і розробив фортуни та квазари і хто такий Камрад Барс.А всі інші допилюють додають щось своє і вважають що їх прилади найкращі.Але всім треба дякувати Барсу.Саморобку жодну в воду не засуниш Тай багато нюансів з ними а за 7 тисяч можно взяти тогож сімплекса і копати не заморачюваясь що під дощем він вмре...Всім миру я висловил свою позицію стосовно саморобки.Міцного здоров'я рідним та близьким!!

Антон Платон, Lym, Некто 2 та ще 1-му подобається це.
  8. ussam

ussam Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.296
    Навзаєм друже, я стобою згодин 100 процентів, я вважаю що то фортуна м а наклейка назви іньше яким ёго не називай якщо воно нето то воно не то

STARSHINA86 подобається це.
  9. Продавец brodiaga_

brodiaga_ Gefreiter

Повідомлення:
    46
    Адреса:
    Kiev
    Навіть не буду коментувати, бажаю успіхів з фірмовими приладами.
    Відкрию Вам велику таємницю, що Озимок ,щоСолдатов, що Полюхович, що я, збираємо всі прилади по одних схемах, купуємо одні комплектуючи і т.д.
    Там якщо щось міняти координально то він просто не буде працювати як слід.
    Інша справа якість самої збірки, так ,тут є ньюанси.
    І нічого зараз не повилазило, F3 я збирав 3 роки ,продавав успішно, але Озімок зараз недоступний і процесори купити прошиті нема можливості, бо він був представник автора в Україні .
    А SDRDetector автор в Україні, всім відомий Ярослав CDR, тому і така назва прилада.
    Там зовсім інший процесор, додано АЦП, і
    ще багато чого, чого в F3 нема ).
    Резюмуючи все, бажаю всім знайти свій прилад, не важливо це буде фірмач ,або зібраний кимось і всім гарних знахідок.

Roman_14/88, Шукач. perv, hitman та 3 іншим подобається це.
  10. Продавец brodiaga_

brodiaga_ Gefreiter

Повідомлення:
    46
    Адреса:
    Kiev
    Автор всіх Фортун мешкає в Симферополі, а всіх Квазарів в Пітері в Кацапщині)

Faust5555555 подобається це.
  11. Продавец brodiaga_

brodiaga_ Gefreiter

Повідомлення:
    46
    Адреса:
    Kiev
    Підняли настрій))

Faust5555555 та LEVIT777 подобається це.
  12. Продавец brodiaga_

brodiaga_ Gefreiter

Повідомлення:
    46
    Адреса:
    Kiev
    В оголошенні я все написав, датчики можна налаштувати будь які від Квазарів і Фортун від 5 до 35 Кгц. ну і розпіновка повинна співпасти.
    Штангу можете будь яку теж використати, наприклад подивіться на webtronic.com.ua , сам користуюсь однією з них

13. Продавец brodiaga_

brodiaga_ Gefreiter

Повідомлення:
    46
    Адреса:
    Kiev
    І ще, велике прохання, цю тему я створив по приладу SDRDetector , а не по обговоренню саморобних приладів, якщо є питання саме по приладу пишіть, я відповім.
    Коментувати щось , що не належить до данної теми не маю часу і бажання.
    Всім гарного і мирного жня!

Mishka*, LEVIT777 та Grin999 подобається це.
  14. Продавец brodiaga_

brodiaga_ Gefreiter

Повідомлення:
    46
    Адреса:
    Kiev
    https://all-detectors.com/index.php?threads/sdrdetector.886/
    Додам ще це посилання на форум ,де народився саме прилад, багато питаннь відпаде)
    До речі цей форум ,це місце де побачите багато знайомих імен, і тих що були вище згадані, бо тільки там можливо було купити пришиті процесори на всі Фортуни, починаючи з М3.
    Це так, для ознайомлення , почитайте, і багато міфів зруйнується)

Faust5555555 подобається це.
  15. ussam

ussam Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.296
    Доброго, просто по відео тестах, озвучка також сама як фортуна немає чіткості глибокого кольорового сигналу, тобто до чого я веду, що багато буде пропусків або людина прийде копати буде копати усе підряд, і тут все охоту відібьє точно я замістив немає в ньому чіткості отроботки глибокої цілі, топто і інших приладах зоводскіх беремо озвучка кольорового сигналу, голубиного більш. Іде кольорового ніч чорного атут і цвітний і чорний відгукуються однаково ітут типу а кована ціль я копати небуду, там можливо монета або денарій може він і не поганий, але наданим приладом, треба ще робити, із повагою але це моя думка і нікого не примушую до неї поклонятися, топто вибору кожного свій з повагою гарного дня

STARSHINA86 подобається це.
  16. Продавец brodiaga_

brodiaga_ Gefreiter

Повідомлення:
    46
    Адреса:
    Kiev
    От все навпаки по факту)
    В меню аудио якраз є можливості налаштувати озвучування по різному.
    Прийдеться багато писати, краще почитайте по посиланню сторінку форуму, зрозумієте в чому саме ці налаштування.
    А проект має рух і розвиток, автор прислухається до тестерів і користувачів, скоро буде нова прошивка, ще якісь "плюшки")

grantis, Roman_14/88, InstruCtorS та ще 1-му подобається це.
  17. 3ze

3ze Oberschütze

Повідомлення:
    28
    Адреса:
    Київ
    Блок в корпусі 2018 чи 1910?можливий в обох корпусах?лицева наліпка на вибір чи один варіант?вібро в залізі реалізовано?
    Дякую

18. Продавец brodiaga_

brodiaga_ Gefreiter

Повідомлення:
    46
    Адреса:
    Kiev
    Я збираю в GR2018 , і в оголошенні фото саме в цьому корпусі.
    Наліпки теж клею тільки свої, тобто представлену на блоці на фото.
    Місце для вібро на платі присутнє, по бажанню можна спаяти , і в останній прошивці в меню є можливість вмикання .

3ze подобається це.
  19. Продавец brodiaga_

brodiaga_ Gefreiter

Повідомлення:
    46
    Адреса:
    Kiev
  20. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.119
    Як це свої наліпки , якщо СДР на наліпках. Ви собираєте, паяєте, ціна СДР і наклейка СДР. Точно ваш прилад?

21. Продавец brodiaga_

brodiaga_ Gefreiter

Повідомлення:
    46
    Адреса:
    Kiev
    Що вкладається в термін "ваш прилад"?
    Автор прилада Ярослав CDR, він виклав схему , опис і продає прошиті процесори всім бажаючим ,хто хоче зібрати , Ви також можете зібрати і наклеїти свою наліпку, не міняючи назву приладу.
    Я збираю і клею свою наліпку, щоб відрізняти блоки моєї збірки.
    Від того що Ozi, Новий горізонт,Stuff клеють свої наліпки на Фортуни своєї збірки, воги не стають "їхніми приладами",а саме зібрані їми , а наліпка ,як і в моєму варіанті, це маркування своєї збірки, а автор всіх Фортун інша людина.

Grin999 та GARRETT 250 подобається це.
  22. Продавец brodiaga_

brodiaga_ Gefreiter

Повідомлення:
    46
    Адреса:
    Kiev
    Із нового по приладу, збираю замовнику зараз блок, ось на фото саме на платі місце під вібро і світлодіод для ліхтарика.
    Поки в прошивці тільки вібро є, але якщо ліхтарик з'явився, то точно в новій буде) IMG_20250302_161119.jpg .
    Може ще з'явиться стан мінералізації грунту і ще по звуку нове, але треба дочекатись нову прошивку.

23. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.119
    Ви собирали фортуна м раніше?
    Після неї ніоднієї достойної фортуни не було. Ні однієї. Як вона гребла монети це не пепедать. Мінус що треба було феріт таскать

24. Продавец brodiaga_

brodiaga_ Gefreiter

Повідомлення:
    46
    Адреса:
    Kiev
    Збирав звісно. Всю лінійку Фортун.
    Мені PRO2 і L-ка більше до вподоби, але це моя думка, комусь до вподоби інші Фортуни.

25. Продавец brodiaga_

brodiaga_ Gefreiter

Повідомлення:
    46
    Адреса:
    Kiev
    Вийшла нова прошивка.
    Додано розділ налаштування режиму фону під різні умови пошуку.
    Меню налаштування датчиків сховано в інженерне меню, щоб запобігти випадкового розналаштування.
    IMG_20250303_121206.jpg

IMG_20250303_121218.jpg

26. Продавец brodiaga_

brodiaga_ Gefreiter

Повідомлення:
    46
    Адреса:
    Kiev
    Вийшла нова прошивка v.29
    В профілях датчиків тепер постійно зберігається наступна інформація:
    робоча частота, кут фериту, струм TX, кут ГБ, підсилення, AP фільтр, поріг, основний фільтр, включення, чи ні маски, параметри масок.
    Меню калібровки напруги живлення відображається лише у сервісному режимі. Можна крутити +-2В.
    Пункт перевертання зображення дисплею та пункт настройки індикації досягання мін. напруги живлення перенесені в інженерне меню.
    Фонове сканування тепер швидко вмикається і вимикається довгим натисканням кнопки "Пін".
    Пункт налагоджень Фону розміщений третім по списку в меню "Аудіо".
    Також зроблена оптимізація всієї програми.

3ze подобається це.