Продам ножаку від Schrade +, серія heritage, клинок(гадаю, що база напевно також)- h070. Стосовно ножа, як я читав, та й колишній власник зазначав, що збірка із старих запчастин, які лишилися після банкрутства компанії 2004 року. Клинок та латуне руків'я були виготовлені в США на їх фабриці, накладки із рогу оленя ставилися сторонньою майстернею. По габаритам він трохи більше за 110 бака, можливо якщо їх покласти поряд то будуть +/- в одних розмірах, але шрейд в руці та й на око відчувається більшим (чимось нагадує старі 110 баки, які також були кутуваті). Тхх -клинок довжиною 92мм, ширина десь 22 мм, товщина 2,7 мм, сталь ймовірно 440А (ходять такі припущення); руків'я - приблизно 13см, латуть, накладки ріг оленя. Ніж в стані нового, без слідів використання, зібраний якісно, майже на рівні ліміток чи кастомшопів від бака, в комплекті шкіряний чохол. Heritage - або "спадщина" це їх окрема серія "старих" ножів, які раніше випускалися в США. Клеймо USA майже скрито під больстерами, видно тільки верхню частину літер. Зазвичай h070 зустрічаються з синтетичними накладками, інколи з дерев'яними. Ціна 6500 грн.
Лот #2 опис аналогічний посту вище, з відмінностей це інший чохол, який більше для зберігання. З особливостей, це те, що він менш пузатий і по іншому відчувається у руці, як наме то трохи зручніше (накладки природні і тому іншої форми, менш випуклі ніж на іншому, що вище). Є незначний люфт, на рівні стокових 110 баків, на розбірних він убирається закручуванням осьового болта, а оскільки тут він відсутній то лікують киянкою. Але я б нічого не робив, для мене любителя класичних баків такий малий люфт це норма, бо на стокових баках бачив і більший, тому для мене такої конструкції це просто норма. Відсутній він напевно лише на кастомшопах які з коробки тугіше відкриваються (на тому що вище його немає). Ціна 5500 грн.