Доброго дня. Знайшлась така деталька. Чи правильно я припустив, що це частина джпс антени? Якщо так, то прошу підказати виробника. Поруч з фіговинкою, валялась "комета" та інше. Бляшанка збита і детонувала. Дякую.
Прочитав і загуглив Амотеч. Тобто це Південна Корея, телекомунікація і електроніка. Питання по функціоналу лишається.
Однак саме таких просунутих керамічних антен у вільному продажу я не знайшов. Є схожі, але з нюансами. Особливо тими, що на платі (якої нема на антенах у продажі) присутня назва компанії.
Можливо я помиляюсь, але виходить, що вузькоокі "братушкі" виготовляють продукцію вузько-профільного призначення, спешіал для русні (чи відбитих іранців), але користуються повною підтримкою США. Хотів би помилятись, але...
Тільки помітив, що перше оголошення з фото, 2018 року публікації. Але гуглив через ВПН і подібного до того, що виставив, у продажу не знайшов. Можливо я не правий і такі антени можна купити на базарі. ХЗ. Тому і звернувся, щоб з'ясувати. Гуртом і батько - тихий.
Тобто зовсім не знайшов, хоча і гуглив, як міг. А тому розкосоочі "братушкі", демократичні та які партнери США, лишаються у тренді на звання "підораси". Буду радий вибачитись за наклеп, однак, думаю, ніт. Сьогодні, ви майже вбили три цивільних життя і одне, що через місяць.