Вітаю !!! Викопана ця річ на позиціях австрійських військ по 1915 році. Підкажіть що це таке, нагадує донце гільзи ...
А в 1915 році ця позиція була обнесена колючим дротом і до сьогоднішнього дня туди ніхто не заходив, пускали тільки австрійців по спеціальній візі, Ви мене реально розсмішили, на цій позиції вчора міг бути я і насипати різного лайна.
Усе правильно ... тоді замість того щоб "включати умного", скажіть чим ви там "нас.али" ... ... а саме що це є ... ??? ... бо усе решту що ви кажете в ідентифікації не допомагає ... !!!
Так само не допомагає Ваше твердження що то є "позиціях австрійських військ по 1915 році", це Ваша суб'єктивна думка і виставляти це як 100% факт тут не доречно, за 101 рік на цьому місці таких позицій побувало +- 1000. З повагою.
І ще можу Вам додати, що Ви виставили на обговорення світлину на якій дуже гарно видно сірникову коробку і десь сбоку щось заляпане брудом, віддаленно нагадує донце гільзи на якій не видно ніяких розпізнавальних знаків. В такому стані можете сміливо запускати її за горобцями (бо вона віддаленно нагадуе донце гільзи і її навіть в метал не приймуть). Бажаю кращих знахідок!
чато попадается.Это часть башки шрапнельной.Внутрянка какая то.На ней ещё пружина бывает намотана медная.В общем нахожу постоянно и забираю на лом.С ув
Ось ці детальки напевно від одного комплекту ... до речі знайдені там же ж ... https://reibert.info/threads/scho-za-vtulki.821098/#post-8890167