Доброго дня шановне товариство. Допоможіть будь-ласка ідентифікувати даного "звіра". Схожий на 105мм оф німця, але калібр щось трохи не підходить, та й ніс у нього якийсь дивний. Чи то він просто так обгнив?
Шановний, вам як не подобаються фото, то підіть і зробіть кращі. Якщо ви не компетентий в темі вопів то не грішіть на фото. Що з ними не так? Загальний вигляд є, основні лінійні розміри є, фото голови крупним планом є. Мені ще селфі потрібно було з ним зробити?
Предположу ( но не уверен) что это 90 мм с чешской горной «Skoda 75-mm М-28». У нее было 2 варианта - со стволом 75 и 90 мм. http://wwii.space/gornyie-orudiya-chehoslovakiya/
Якого біса взагалі таке трясця лайно чіпати? одразу ж видно, що стан такий, що ворожку викликати можна! Чи ммг все ж таки плануєте зробити чи тим паче кинули там де знайшли?
Шановний, що ви так переймаєтесь? Я його чіпав на свій страх і ризик, а не на ваш. Він так само небезпечний як і будь-який інший стріляний воп, незважаючи на стан. Виготовленням ммг не займаюсь. Знахідку закопав на глибину недосяжну для плуга і школоти.
Я теж так думав, але він не дотягує по калібру до 105мм. Хоча може то я криво поміряв... У всякому разі, всім дякую за участь в обговоренні.