А где можно ознакомиться с привязкой этих подков именно к КР? Это Вы где-то вычитали или сами придумали?
Не прийміть за флуд, але в я колись, посеред лісу, викопував їх дуже багато, різних розмірів, цілих і ламаних. Сопуткою були, ломаний спис, бойові сокири КР, дзеркало скіфів, колт КР і срібло середньовіччя. Так чиї ж то підкови? За день, на одній площадкі, можна було 5-7 витягти, то за умови, що копати "тверді" чорні сигнали?
Не КР. В тот период действительно носили кожаные сапоги, но описания таких подков я не встречал. Если найдете, дайте ссылку, буду благодарен. А то что среди лесу находили, так там наверняка и совковая мелочь с гильзами попадается, это ж не повод привязывать все в одну кучу.
Ось тут на днях таку підкову розбирали: https://reibert.info/threads/pomogite-s-raspoznaniem-naxodok.1095440/#post-12070639
Я вас почув. Просто їх як копати чорняк, валом, в перемішку з ножами. Попадають середньовічні від Баторія і до Вільгельма + різні речі( мені відомі) КР. Тому стало цікаво, хто ж то каблуки погубив