Доброго вечора всім. Вздумалось зробити в одному з побутових приміщень складу ремонт. Почали обдирати шпалери, а під ними виявились якесь не зрозуміле настінне мистецтво. Хто має якісь версії, що то за символи були приховані під шпалерами? Може на вдачу та багатство?
Зря Вы это затеяли. Расшифровать хрен кто сможет, а вот проценты заплатить прийдётся. Срочно заклеивайте всё взад
А саме приміщення якого часу? В нас приміщення сучасного театру почало будуватись в 1914 р.,потім війна,потім ще одна,добудували тільки в 1930 р.В 2000-х робили ремонт,знайшли якийсь дріт,під напругою.Стало цікаво,що воно,бо на жодній схемі його нема.Видовбали пару метрів стіни,а той кабель завернув в стіну і хз куди веде й що до нього підключено.
а саме цікаве від чого йде живлення. тож тре шукати бо невідомі дроти під напругою у старих будівлях можуть привести до різних цікавих знахідок. отже не гайте часу, беріть лом, кувалду та все інше і йдіть по сліду електронів та незабувайте сповіщати нас про хід пошуку.
а раптом на одному кінці дротів бункер чи сховок якийсь з цікавими речами а на іншому безкоштовне живлення електрикою. чого втрачати обидві можливості
Шось бачится мені якись кусок стіни з гіпсокартону.А на ній надіслання від невідомого гіпсокартонщика.Як варіант,то там написано ,,ГУЛЯЕМ КВІТКУ,ВЖЕ ТИЖДЕНЬ,,
спочатку треба з отими пєтрогліфами розібратись,а вже потім в сусіда лєктрмку красти та закрутку з бараболею з льоху на ринок тягти
Полька приїхала на галицке весілля,пье святкуе,і тут музикі повідомлюють-Хлопці,граймо Польку! А та встае і каже-А я щі не дам
Новодел . Маляр/штукатур кисть размачивал и заодно тренировался рисовать задники какой нибудь неоязыческой металгруппы .
Ну з таемницями петрогліфів розібрались,залишилось друге запитання що робити з халявною єлектрикою і кому її почати продавати ? Пропоную це лехпездрічество подарувати Cladotrix для його наукових досліджень над таемницями карбюхраторів!
То що значить? Вибпчаюсь,що не повідомив, що нанесені вони на гіпсокартоні. Гіпсокартон монтований у цьому сторіччі, навіть у цьому дисятиріччі. Спочатку, коли показались перші штрихи, я так й подумав, що шпалерники клей так наносили, але потім, коли вся картина побачила світ, я засумнівався, бо віидно, що хтось же старався, виводив ті ієрогліфи, тому стало цікаво, який сенс було те робити, якщо все одно його під шпалерами ніхто ніколи б не бачив?
Крім того, закралась думка, що то не плід фантазії маляра, а як мінімум - він з чогось перемалював. Питання - з чого?
В детстве,когда взрослые доверяли что-нибудь покрасить(забор,или стену),после завершения этого увлекательного задания,нужно было кисточку в ацетоне или бензине вымачивать и чистить.Чистил об неокрашенные доски забора.Там тоже всякие пентаграммы получались.