Камради, ось на днях на копі хотів груду глини розтряхти і здуру копнув а там ось цей товарих. Копнув з такої дурі що пробив берц і вліз у ногу. То я так кричав що всі ворони з дерев порозлітались і зайці повтікали))) Що це може бути? Жодних надписів, клейм немає. Дякую.
Как по мне-самопал обычный,наколенкоробленый,но если так пришел-считай попросился!Подшаманить и на пояс-талисман на удачу.
та я після того талісмана чуть не облювався я зняв берц, шкарпетку а там дира і мясо вилазить... Нетреба мені його
Клинки в подобных ГДРовских, если не ошибаюсь, были в основном из нержавейки, а из какого металла остальное? И какая толщина обуха найденного экземпляра?
тут клинок також нержавійка, все інше сказати затрудняюсь так як він (ніж) в машині... Не витягував його після інциденту
Це точно загубив якийсь мисливець-відставник,що служив у ГСВГ ,або обдарований ним колега. У нашій частині(РАНГСДОРФ) кожен 4й офіцер був членом "Товарищества офицеров-охотников ГСВГ" . Таких залізячок у них було по кілька штук дома.Везли на подарунок "в Союз" начальству, друзям, родичам і тп.Варіацій було багато, цінувалася "козяча ніжка". Якось так. Чисто професійно: щеплення від правця ("СТОЛБНЯКА") зробили?? Бо як нема, то велика вірогідність відправитись в "Поля Вічного Полювання".Цю заразу ще ніхто не вилікував...
Обычная ГДРовская финка с категории дешёвых. У дорогих было лезвие толще и дол глубже . У меня штук пять было. Стоили 4-6 марок (два -три рубля). Кстати, я такие терял