Чому такі ціни в магазинах зрозуміло. Чому гробмадяни один одному продають зброю по таким цінам?Всі збожеволіли, всі хочуть хоч якоїсь вигоди на рівному місці- ранульство чистої води, як на мене.
Ну з радянським гімном - це реально перебір: мосінки колгоспні по 1000 у.є., СКСи, калаші туди ж. І все в 'ідєальном состояніі, настрєл 3 патрона,..максімум пачка')) Про історію не вірю, адже 90 відсотків "раріків" понівечено під полювання, тактику і т.д.
Все дуже просто - війна, а ціни виросли не тільки в Україні. На понад 100 відсотків зросла ціна "бойових" калібрів набоїв -7,62х39, .223, 7,62Х54R, а 5,45 майже зовсім зникли. Ціна зброї на вторинному ринку теж значно зросла, а ї у магазинах не дуже розженешся.
Я вам про те, що у війну навпаки все повинно бути доступнішим… програми для населення. Тренінги…тренування… стрільбища. Я мовчу за коротке. У нас влада боїться своїх громадян. А що з дозвільною? Кули не кинеш оком стомленим - кругом х.
Чекав на такий пост. Ще навесні сходив, мобілізувався, запис в воєннику, весло плюс 4 магазини. Як це вплинуло на неадекватність цін на корчі, яким 70-100 років?
Певна категорія думає що з трахтоматом вже і тремінатор,але що це інструмент підвищеної небезпеки до певного часу думати нехоче,а саме краще медицина знає кому можна а кому ні.
То поширена омана. Насправді все навпаки бо на зброю і патрони з'являється попит тому і зростає ціна, а якби воно лежало на складах нікому не потрібне то й ціна була б відповідна.
Може потому что закупка в валюте? Что-то выросло, что-то подешевело Спрос формирует покупатель,а не продавец. Так что всё зависит от желания) с УВ
мій патрон коштував в середньому 2.5 бакса. Зараз 2.5 бакса. Ціна самого апарата в баксах так само не змінилась. Мисливські варіанти нарізної зброї та патрони до них в валюті мало змінились.
А хто за це буде платити? Вірно, платник податків, бо це основна стаття прибутків держави. Де ці гроші? Якась частина в асфальті... Інша-самі розумієте. За допомогу від західних партнерів-те ж саме, але в профіль. Ціни на зброю таки, тому що потрібні гроші. А на інші чомусь ціни злетіли. Щось тут не так...
та так, покемон приблизно коштує 1000, дашка 5, разом від 1050 до 5050, а ше пульки, від бакса до 10 відповідно, в ящику покемона їх 500.... Так шо не в рази а на порядки...
Саме так, ціни майже не змінились, найдешевша АРка - 1500 у.о., нова з конвеєра. Найдешевший АКМ - 1000 у.о., з рук, в які він потрапив ще після як мінімум десятка рук. Потім на нього вішають тюнінг, щоб він був схожий на АРку в стандартній комплектації і просять вже ті ж 1500 у.о.)) Який сенс? Думаю, тема саме про вторинний ринок
В асфальт та мости потрібно вкладати бігом,бо закінчиться зернова угода і асфальт стане Дуже актуальним.