Був знайдений на Волині, без решток солдата.Чи є сенс передавати його якимся(і яким?) організаціям для допомоги вияснення долі солдата чи морального аспекту?
Ludw. Hansen Rostock Neue Werderstr.22 5.12.88 I Ers.Batl.J.R.138 2 Komp. Nr1899 _______________________ JR 137 K 12 N 1335
2-й Нижнеэльзасский пехотный полк №137 (2. Unterelsassisches Infanterie-Regiment Nr 137) Хагенау ХХ-й армейский корпус, 31-я дивизия,32-й пехотной бригады.
Нема сенсу,діло давнє.Залиште собi,ща уже багато часу прошло,уже навiть жети 2 Св.вiйни мало кому потрiбнi(я маю на увазi родичiв,а не колекцiонерiв),був вроді у німців так званий закон спадщини 60 рокiв нада було чекати безвісті пропалого для підтверж.смер., рік 1945 берем наприлад,додаєм темін сплив 2005,то врядлі який родич розшукує уже чийсь жетон чи останки.(а так є організація Фольсбунд,яка займається перепохованням і ідентифікацією,но знову таки вроді 2ї Світової,ну і за наявності останків,а чи 1 Св.входить в їх компетацію ще я не знаю)А тут взагалі 1 Св.
Сообщи в посольства Германии и Австрии. И сюда дублируй: https://www.volksbund.de/ru/presse/volksbund.html На родине солдата информация будет востребована. У них возле церквей мемориалы погибшим в 1 и 2 мировой. Со временем информация на монументах регулярно обновляется датами и местом гибели солдатов. Жетон, если найдут родственников, передадут потомкам.