Привіт, камради. Вирішив відкрити тему про продавців неякісних продуктів (що б знати, що не варто купувати) Вчора для проби вирішив взяти 330 г. тушонки "Козацька" Виробник - на фото (вчора забув сфоткати - довелось зі смітника витягнути) Назва - Склад - Далі - процес розборки на складові частини)) Закидаємо дану субстанцію в банку і витоплюємо лишнє - Що маємо - Починаємо перебирати і розділяти м"ясо від непотрібу -
Продовження (ліміт 10 файлів) В тарілці справа - все лишнє (навіть якісь дивні шматки, віддалено схожі на сало і противні) В тарілці зліва - м"ясо (мелене, невідомої якості) Вихід м"яса приблизно 1:3. Вартість 330 г. - 18-50. Десь так. Пропоную всім продовжувати список)
Давно решил что мясные консервы в супермаркете покупать нельзя. Только рыбные, и то не все. Шпроты и сардины... Там еще есть шпроты и сардины
Лише домашня тушонка, як свиняча так і риб'яча з печі, немає нічого кращого. Ніколи не купував того лайна, і дай Боже не буду!
Але, нажаль, я і кухня речі троха несумісні((((( Вмію хіба що пельмені варити . Брав якось у камрадів і білоруську і домашню - ото справжні консерви) Після проби виробника зі свого міста (просто був вечір і трішки поїсти захотілось)) - замовив у іншого камрада ще на пробу))) Потім відпишусь про "тест-драйв". Але, судячи по відгукам - він ок має бути)
Дякую, не буду Якщо маєте ще неякісних виробників - все сюди зливайте) Народу пригодиться)) Бо реально на ті 18 гривень краще б купив пиво і тюльку.. спогади були б кращими Доречі, гарна аватарка.
(имхо) та мабуть зі всіх виробнікив.тількі домашня і нормальна. хоча тут на сайті продають беларуську тушенку,по отзивам доволі нічого.
Куштував сам (там, здається, тільки 1 камрад продає її) - дуже смачна і якісна, але ціна... Просто не розумію.. ну чому вдома (при маленькому об"ємі) можна зробити якісно і по адекватній ціні.. а в промисловості (де собівартість значно нижча) роблять лайно по ціні золота. Задовбали бюрократи з відкатами та іншим..
Зараз дійсно вся продукція харчової промисловості неякісна. Всі працюють на мінусах- недовкладають, замінюють натуральні складові на синтетичні ... Державний контроль відсутній. Вихід один, купувати сало та м'ясо у дядька на селі.
Вибачте, трішки неправильно виразився. Суть - Чому наші камради роблять в домашніх умовах і без хімії продукти для інших камрадів на продаж, а не для себе, по адекватних цінах. Я маю одне пояснення - бюрократія офіційних виробників + гонитва за надприбутками. І якщо кожен, хто прочитає цю тему і викладе свої приколи з їжею, купленою у офіційних, викладе тут - в тих нехороших людей піде клієнтура)
В Білорусі діють ГОСТи , в Ізраїлі теж суворий контроль за якістю їжі. Там це потрібно державі для людей.
Добре, що в нас починається тема - Люди для Людей.. І історія трішки знає, чим це закінчується.. Коли люди люблять Країну свою, а не державу..) Форум поза політикою, тому мовчу далі)
А тушонку вдома не так вже й складно робити. Треба надiйний автоклав. Взяв банку, поклав м,ясо, сiль, перець, лавровий лист, закатав, склав в автоклав, накачав 0,9 атмосфер i на вогонь. Витримав 120-130 градусiв годину i готово.
нажаль, не маю приладів, що б зробити його( А купувати - недоцільно економічно.. Хіба, що робити на продаж.. Але це не моє, я електронщик)
можна і без автоклава. у великий баняк кладуть дощечки щоб слоїки не контактували з дном баняка ставляться слойки закручені а щоб кришки не позривало колись були затискачі спеціяльні і все це заливається водою та кип'ятиться якийсь час.
Там некое подобие фарша оч жирного и жидкого, только пахнет тушонкой. И ещё на банке написано, что можно употреблять охлаждённым. Жир там даже не застывает, а в банке булькает при встряхивании, как компот.
Взял такую кильку. Видимо производитель глушит косяк рыбы килотонной бомбой, а потом мелким ситом собирает останки. Внутри томатно-рыбный фарш.