Доброго дня всім камерадам. Якщо що-небудь відомо про такі нагороди, дайте ідентифікацію по наявним фото. Фото реверса скину пізніше!
имхо - памятная (или наградная) медаль одного из осенних праздников(Herbfest),проводимых в Баварии.http://translate.google.com.ua/tran...a.org/wiki/Rosenheimer_Herbstfest&prev=search прошу прощения за перевод гугли
Я його купив у одного антиквара. Купив не для того щоб лоханутися, а просто медальйон сподобався своєю геральдикою. Антиквар сказав мені, що такі медальйони були популярні в 50-их рр, 20 ст. і він продавався в місті Кельн в антикварному магазині. Каже що там їх було три штуки, два забрали туристи перед носом, а третій він вспів купити. Взагалі то він не може доказати, що саме у 50-их рр такі штучки випускали, але каже що це не новенька річ.
Опять - награда ? И опять ржаль... Хватит людей дурить. Банальная настенная тарелка, такое себе мещанское традиционнное для бюргеров украшение. И продается этих тарелок столько - что ими чемодан можно набить за час. "Грош цена в базарный день" этому гуано... зы. Научился постить такое... - научись уже гуглить,
Як завжди на висоті адлерхаус, але чомусь він постійно нервується через те, що я купляю )))) Дякую Дан - респект! Ще б непогано було те, якби Виоприділили приблизно вік цяцки цієї! Дякую!
Медальон действительно красивый - сюжет рисунка и качество исполнения глаз радуют. За недорого можно такую цацку купить, особенно если тематика интересная.