доброго. попались такі три пулі перша і третя 75 ОФ,цікавить виробник???і яка голова йшла на третій??? друга пулька цікава,голова балколпак,легка по вазі і в голові був шуруп...і саме інтересне,калібр таякби36
Читайте по "калибру 36" http://ah.milua.org/miniature-artillery-of-the-austro-hungarian-infantry и смотрите на устройство снаряда.... А дальше гугл в помощь!
Дервиш дякую!!!по голові ВИ давали силку(видно погано,сумнівався)тепер точно воно,воно найшло своію головуще раз дякую!!!що би я без Вас робив...
Почитав Ваші теми і виникло питання, а не страшно такі вопи до дому тягнути. Речі дійсно цікаві, хоча я в основному по монетах ходжу та коли таке попадає, стараюсь їх нечіпати.
а хто сказав що я їх до дому тяну???тяну під верховну раду,коли буде тона сяду на них і підірву!!! бо ті політики-вори-хабарники-під... так задолбали!!!
і міскій і обласній і менти і прокурори...про суддів і лікарів я взагалі мовчу...треба робити каральні загони,є факт,непрацює закон-прострілити коліна...так 100 раз і закон запрацює!!! негуманно і незаконно,але який вихід???