Приветствую! Прошу подсказки вот в каком деле... Как то вдруг, пропадает возможность заходить на свой аккаунт - пишет "ввели неверный пароль". Сначала я грешил на свою вдруг "ослабевшую" голову. Но сегодня это произошло 4-й раз за последние 2 месяца!!! Приходится сбрасывать пароль и ставить наново! CapsLk и язык отбрасываю напрочь - не первый раз. Блин, до паранойи доходит: Кто? Зачем? и Как?? Может у кого соображения есть?
Е Админы здесь ни при чём. Сидит кто-то и видит какие вы буквы и цифры вводите...Проги есть самые разные,зависит той цели,которую они преследуют(он или они).
Ні до чого, але, можливо в них є спосіб перевірити ІР, чи щось таке. Я думаю і в їхніх інтересах безпека форумчан, або хоч допомога їм...
Зпочатку був збережений, але після виникнення проблем зі входом, після другого зкидання паролю, почав вводити кожного разу - результат однаковий, одного разу просто перестає зпрацьовувати пароль.
В браузері , при збереженому паролі якщо почистити cookes, то сайт не впізнає, заставляє вводити пароль для вводу по новому. Не Ваш випадок? Можливо ви їх скидаєте ну і кожного разу гемор
Вітаю! Спробуйте змінити електронку , прив"яжіть до неї форумний аккаунт і введіть новий пароль на форумі : Швидш за все злив інфи йде через існуючу електронку.