Саундмодератор глушник ASE UTRA SL7 .30 різьба 1/2"х28 UNEF для AR-15 Стан як новий. Настріл не більше 100 пострілів. Якісний ефективний саундмодератор. Компактний по довжині. Дуже якісне покриття. Новий коштує 500+ доларів. В Ібісі пишуть що підходить для: "під кал. 270 Win; 7x64; 7mm Rem Mag; 308 Win; 30-06 і 300 Win Mag" У мене особисто використовувався на "AR-15" Norinco .223 На фото той що ширше і коротше. Продається в зв'язку з тим що зброя для якої він купувався була продана окремо без нього. У покупця не вистачало грошей на комплект. А у мене нічого в такому калібрі не залишилося. Той що тонкіше і довше - то саморобний із сапсана. У нього трохи гірше покриття (на фото видно як трохи обтерлося спереду). Хоча виконує свою роботу теж чудово. За вагою вони майже однакові: 0.5 кг. Ціна 300 доларів.
ні. це магазинний модератор. який був такий і є. якщо чесно я навіть і не знаю що таке "CeraKote". вибачайте за невігластво. покриття на ньому візуально на мій погляд (не спеціаліста в цих справах) відчутно якісніше порівнянно з тим тонким саморобним. явно якесь незвичне (не просто фарба як на саморобному). трохи нагадує покриття як на тефлоновій сковороді але не на стільки матове. здається я використовував його більше ніж саморобний але фарба облізла трохи саме на саморобному. на жаль на сайті виробника не вказано яке саме покриття це.
видаліть, будь ласка, цю тему. я переплутав інформацію. цей модератор на 308 калібр і він мені потрібен. вибачте.