Уже существует сайт "Повстанец" и посодержательней, и поприкольней , и реконструкторский Есть ли смысл переписывать уже существующие сайты?!
А що ти маєш на увазі переписувати? Переписувалось лиш де-що з сайту oun-upa. Доповнювати там звичайно є багато чого. Здається не на одному із сайтів я не знаходив хронологію формування груп (Північ., Південь, Захід), який відділ входив до якої загону чи куреню на якому терені воював. Якщо маєте пропозиції, чого не вистачає на ньому, то пишіть, буду вдосконалювати.
Ти шо зневажився, чi шо? От же ти питав - я тобi вiдповiв. Шо тобi ще треба? То якi в мене вiдношення до УПИ, на цьому Сайтi, знають геть усi Базiкати з тобою немаю часу. Прощавай.
Выбачайце, але бачына нешта не працуе, бо колькі ня ціснуў на спасылку, напрыклад: Арганізацыя, альбо УПА-Поўнач атрымліваў спасылку на вось гэтае лайно:http://www.kulichki.com/moshkow/KSP/splin.txt там тэксты песэнак расейскага гурту Сплін, а не інфармацыя наконт УПА, ці гэта такі жарт?
Parazit Шо за дурня? Я всі ссилочки перевіряв. Нормально всі працють. А от ссилочки у горі сторінки, так вони просто ще не заповнені, і там вискакує пусте вікно.
Я табе праўду кажу шчэ раз пераверыў - націск на УПА-Поўнач дае спасылку на гэтую бачыну: http://www.kulichki.com/moshkow/KSP/splin.txt
Навіть не знаю, що тобі відповісти. Може у тебе глюк якийсь із компом. У всіх такий глюк, чи тільки на компютері Parazita?
неплохая работа. хорошо смекнул, что не стоит дублировать фотоархив, это честно, по крайней мере. далее: не нравится, что фотографии в формате гиф, а это очень плохо. не знаю почему, но они не открываются по сохранении на жестком диске
респект !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЛЮДИ МАЮТЬ ЗНАТИ СВЇХ ГЕРОЇВ!!!!!!!!!!!!!! Слава Україні!
Вить, а и правда напиши... Пусть Бабуля как свидетель все подробненько Тебе расскажет, а Ты напиши. Это же исторический материал, и он может быть утерян, Она же у Тебя не двужильная.
Тому що вони воювали за Україну!!! ти не знаєш що у нас творилось на заході а то шо вам там кажуть що вони були бандити то це все туфта ! вони рятували людей а червоні їх губили!!!