С Рождеством ! Поздравляю Всех с Праздником Светлым,добрым и чистым)))) Вас и Ваших родных и близких!!!!!
З Різдвом Христовим! Браття українці, колядуймо нині, Щирим, чистим серцем, Господа просім. Щоб Ісус маленький у своїй яскині, Сили дав боротись, і здоров'я всім! Станьмо браття дружно за свою свободу нині, Не будьмо рабами й неволі людьми. Хай Ісус рожденний подасть Україні, Віру і надію й силу до борби. Борімося, браття, будьмо не лукаві, Укріпім ці гени світла в діточках. Тоді нашій родині, страдниці державі, Бог поможе вийти в Європейський шлях. Христос народився - це Божа Дитина, Ясне світло Зірки до стаєнки б'є. Хай всяк пам'ятає, що кожна людина, Найдосконаліше творіння Твоє. Застеляймо столи, колядуймо нині, Бога прославляймо, бо маєм чого. Усміхнеться доля Неньці Україні, Христос народився! Славімо його! Слава Україні!
Камради вітаю ВАС З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ ! Самого найкращого у вашому житті щоб ІСУС обірігав ВАС і ваші сім'ї від всіх негараздів. ДОБРОГО РІЗДВА ВАМ.
Приїхав студент додому і привіз однокурсника москаля на Різдво. Випили. москаль питає: -Я слышал, что у вас есть такой обычай, что заходишь в хату,говоришь какие-то слова, и тебя сразу за стол, поют, кормят. Так,-відповідає наш.- Кажеш, Христос ся рождає! І все, ти-гість. Зайшов москаль перший в хату до сусіда, поки наш на дворі відливав, а через секунду - вилітає і драла. Злапав наш москаля та й питає, що сталось. Москаль у відповідь: - Зашел я в избу и, как ты меня учил говорю - Христос рождается. А они мне в ответ - СЛОВИМО ЕГО. А хрен вы меня поймаете!!!
Хай Різдво з тим завітає, Чого серце забажає. Хай несе у кожну хату Щастя, радості багато, Хай смачна кутя Вам вдасться, Хай в сім’ї панує щастя. Щоб весела коляда В хату радість принесла. Христос рождається!
З рiздвом, шановне панство! Хай в нашiй славнiй Украiнi настане мир i злагода, хай ми всi будем здоровi та щасливi, а бiля нас i нашi рiднi та близкi!
Христос ся рождає, славімо його. “Нова радість стала, Яка не бувала Над вертепом звізда ясна Увесь засіяла. Ой ти чуєш, брате, Сумную новину: Закували у кайдани Нашу неньку Україну. А Степан Бандера На се споглядає Здоймив руки до Ісуса, Ісуса благає: “Ісусе, мій милий, Я Тебе благаю, Поможи ми сю комуну Вигнати із краю…”
Вовком хай завиють москалі, а жиди заверещать, як свині, нині свято на моїй землі, коляда іде по УКРАЇНІ!
Коляд, коляд, колядниця Добра з медом паляниця. А без меду не така - Дайте тітко п'ятака. ***************** Коляда, коляда - Дід із печі вигляда. А баба з печурки - Гуляють у жмурки. *************** Колядую, колядую; За теличку рябую; За коника вороного - Будьте з празничком здорові! ******************* Колядин, колядин, Я у батька один. Ви мене не питайте, А колядку дайте! *************** З Різдвом Христовим! Куті смачної, Коляди гучної, щасливого Різдва! І на весь рік добра!
Не вовком, ДРУЖЕ, не вовком ... а собакою ... ВОВК - свободолюбива істота та СИМВОЛ ВІЛЬНОГО КОЗАКА !!! (КАМРАДУ із таким ніком сором цього не знати ) не гоже такого КОЗАЦЬКОГО ПОБРАТИМА порівнювати із МОСКАЛЕМ !!! ІЗ РІЗДВОМ ВАС БРАТИ УКРАЇНЦІ !!!