Вельмешановні народні судді - члени Форуму сайту REIBERT.info! З найкращими побажаннями, не розкриваючи Ваших псевдонимів, щиро вітаю з Днем праціників Суду! (15.12.2012). Чудово розумію, як важко починати святкувати на 3 дні раніше... Бажаю здоров"я, сімейного щастя та головне залишатися Людьми та працювати по совісті на благо усіх порядних Людей. А головне, бажаю цікавих знахідок на копах. З повагою, OttoSk.
Мда... Знаєте,хлопці, як що б такі судді були у більшості, то може й "..краще б у світі жилося.." (з української пісні..). За такого суддю маю нестерпне бажання випити 100 гр. "Мороши"... Цікава людина, як не вийде просто у поле, то обов'язково щось знайде, гад! Пройшов армію, (ще те, чого у голос казати жахливо..), 2 вищих освіти, родина, діти.., а друзів 2 копаря та я А саме головне, залишається з вірою у Господа нашого та найкраще майбутнє України! Дай Боже тобі друже - залишайся таким, як ти є, а саме Людиною для простих людей! Думаю ти 1 на усю "покращену" нашу область!
Поздравляю! Желаю ни когда не забывать, что вы являетесь последним оплотом ПРАВДЫ на этой Земле и, что за ваши неправедные действия придется отвечать перед Судом Всевышнего.