Доброго дня. Прошу Вашої допомоги лприділить марку рушниці. І по можливості її вартість. На планці ствола є надпис Gustav LAUTI in Berlin
Вітаю! Система Лефоше. Чи не можна те місце, де надпис Gustav LAUTI in Berlin на планці детально показати? І фото стволів напросвіь, будь ласка! З пов.
Це не Gustav LAUTI. Це Gustav LAUTE! Як я власне і подумав. А фото правого (на фото) ствола напросвіт буде?
А це не те Лефоше часом, яке років сім тому, такий собі пан Володимир, намагався марно продати в Україні за 3000 баксів, а потім у Раші за 2000? Дуже схоже зовні!
Производителя Yuber подсказал. Ружье сильно пострадало. Нет гильошировки, надпись сошлифована, остатки внешних раковин.... чистилось наждачкой и снят слой метала. На колодке цвета побежалости - её грели. Я бы рассматривал этот экземпляр не как ружье, а как макет, побоялся бы с него выстрелить.
А що, власне, Ви бажаєте ще почути про цю рушницю? Ви ж навіть тих додаткових фото, про які Вас просили, не спроможилися надати!
. Я Вам в особисті повідомлення надавав фото. Ви мали бажання купити її за 200 баксів і виносили мені мізки з деталиними фото наче рушниця продається за 5000. За 200 я її на стіну почеплю.
То чіпляйте, хто заважає? Навіщо Ви цю тему піднімаєте? Що ще хочете в ній почути? Виставляйте рушницю на аукціон з 1грн. Аукціон покаже її реальну ціну.