Рушниця IPSC для класу Open Tigris XIR Tactical кал. 12/76 46 см 2022 - 30000грн - на гарантії

Тема у розділі 'Гладкоствольна зброя', створена користувачем volodymyrlut, 20 бер 2023.

1. Продавец volodymyrlut

volodymyrlut Schütze

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    3
    Адреса:
    Львів
    Tigris XIR Tactical кал. 12/76 46 см виробництво 2022
    Ціна 30000
    Настріл 2000.
    Використвовувалася для тренувань IPSC у відкритому класі.

У комплекті даю 2 додаткові магазини на 10 + ті що ішли у комплекті (1x10 + 1x5).
    Купувалась у ібісі (https://ibis.net.ua/ua/products/details/rushnicya-tigris-xir-tactical-kal-1276-stvol-46-sm/). Має гарантію до 15 серпня 2023.
    Можу додатково продати пояс з 4-ма холдерами ATA Gear (+ 4к) і коліматор Holosun 510c (+14к).

Має незначні дефекти, які не впливають на роботу автоматики:

- Вм'ятина на газблоці, яка утворилася через те що я не посадив усі болти на фіксатор різьби
    - Зірваний стягуючий болт для цівки (цівка все одно нормально тримається і не люфтить, болт можна затягнути викруткою).
    - Зірвано болти на кнопці скиду магазину (замінено на ті, що були під рукою).
    - Один з магазинів закусує набої внизу - треба або рівняти метал, або використовувати на деталі, або не заряджати до кінця.

Продаю тому що переходжу в інший клас. Також цікавить обмін на пиляний рем або супернову, готовий доплатити за гарний варіант.

Телефон для зв'язку - 0932444524

IMG_9086.JPG IMG_9065.JPG tempImageXBS3aQ.png tempImagewFxQSq.png

veiderr подобається це.
    1. Мр-43Е 2009року.Настріл 20пострілів при виборі рушниці. З сейфа не виймалося. Причина продажу не пов...
      750 грн.
    2. Продам мисливську рушницю иж-43 класичне настрил 400патронив стволи зеркало усе на фото пишить цикав...
      9999 грн.
    3. разу попереджу що рушниця не моя. Власник батько моєї подруги якій відійшов від мисливських справ....
      10500 грн.
    4. Продам рушницю ІЖ-27 12 калібру в доброму стані. В комплекті чохол та набої.
      15000 грн.
    5. Продам Вепрь Молот 2012 года, 12 калибр. Покупал для развлечения.На охоте не был. В спортивном клубе...
      56200 грн.
  2. Продавец volodymyrlut

volodymyrlut Schütze

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3