Доброго! Вимити ретельно...більше якісних фото! Поки що, в такому стані- 400 грн. Під реставрацію.....але скоріше за все, "вискочать" втрати металу, що окрім антуражного призначення іншого не покажуть. З пов.
Доброго . Мыть однозначно, можно в слабый раствор уксуса или лимонки. На рамке есть механизмы, которые имеют интерес. С ув.
Не кислотити!!!!! Розмочувати в керосин1 та чухати щіткою! Хіба вже потім...на короткий час в щавельку або електролізом! Оцет або лімонка виїдять наскрізні раковини! А слабких місць там буде багато.
Узел предохранителя , задвижка спусковой крышки,(пусть знающие камерады назовут правильно эти узлы) вытянут больше камерад.
Интерес к предмету будет. Как по мне - чистить аккуратно вручную, а дальше пусть решает покупатель. Кроме того, 75%, что где-то рядом и верх от него лежит, я бы поискал. Замыкатель, комплектный предохранитель, болты, задержка (на фото не видно - есть она или нет), возвратный рычаг - получится куда больше 100 грн. Рамку можно отреставрировать, если руки прямые. На неё тоже будет спрос. Хотелось бы увидеть фото после чистки! С ув.
Однозначно НІЯКИХ КИСЛОТ !!! Ніякий дизель чи керосин не будуть достатньо ефективними. Чистити електролізом (достатньо 2-3год/20А). Після електролізу, я думаю, ціна Вас приємно здивує З повагою
до речі електроліз теж буває різний (в залежності від полюсів). "сривним" методом можно теж "горя" наробити)) – якщо надовго. Але в будь-якому випадку, електроліз не потребує нейтралізції, як лімонка або оцет (бо якісно нейтралізувати дію кіслот в такому предметі майже анріал – десь в глибині воно всеодно залишиться і буде далі гризти його – день, тиждень, рік) т. щ. той макет може розсипатися в труху ще чекаючі отримання на Нової Пошті) А керосін, тормозуха та ін. в даному випадку малоефектівні (як вірно комрад помітив) Для того потрібно півроку-рік купати-замочувати, і теж не факт що допоможе.. ps І навіть не намагайтеся ворушути перемикач запобіжника – 100% зламаєте