Magpul MAG416 MOE+ Grip – це покращена версія стандартного руків'я MOE. Вона виконана з посиленого поліаміду з гумовим покриттям, що забезпечує максимальну зручність та контроль навіть у несприятливих умовах. MOE + ® Grip AR15 / M4 - пістолетне руків'я з продуманим ергономічним дизайном, відмінно підходить для установки на зброю, яке використовується в цілях самооборони, завдяки кутку кріплення руків'я не займає зайвого місця, в той же час, дозволяючи не змінювати звичний зручний хват. Добре поєднується з карабінами, на яких встановлено короткий приклад. Гумове покриття руків'я дозволяє міцно утримувати карабін навіть в мокрих руках або рукавичках. Кут нахилу руків'я 25 градусів. Нижня частина руків'я посилене і здатне витримати високий тиск. Усередині руків'я місткий відсік для зберігання різних аксесуарів. Все необхідне для установки постачається в комплекті. Також підходить для моделей створених на базі AR10 / SR25, в залежності від конструкції ствольної коробки може залишитися невеликий зазор, який не впливає на функціональність зброї. Характеристики Бренд - Magpul Модель зброї - AR15 Країна виробник - США Колір - Чорний Кут нахилу руків'я - 25 Була у використанні. Ціна 700 грн