Руків'я пістолетне MAGPUL MOE+® GRIP - AR15/M4 - black

Тема у розділі 'Тюнінг зброї', створена користувачем dimitos, 1 лип 2025 у 15:38.

1. Продавец dimitos

dimitos Gefreiter

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    42
    Адреса:
    bc
    Magpul MAG416 MOE+ Grip – це покращена версія стандартного руків'я MOE. Вона виконана з посиленого поліаміду з гумовим покриттям, що забезпечує максимальну зручність та контроль навіть у несприятливих умовах.

MOE + ® Grip AR15 / M4 - пістолетне руків'я з продуманим ергономічним дизайном, відмінно підходить для установки на зброю, яке використовується в цілях самооборони, завдяки кутку кріплення руків'я не займає зайвого місця, в той же час, дозволяючи не змінювати звичний зручний хват. Добре поєднується з карабінами, на яких встановлено короткий приклад. Гумове покриття руків'я дозволяє міцно утримувати карабін навіть в мокрих руках або рукавичках. Кут нахилу руків'я 25 градусів.

Нижня частина руків'я посилене і здатне витримати високий тиск. Усередині руків'я місткий відсік для зберігання різних аксесуарів. Все необхідне для установки постачається в комплекті.

Також підходить для моделей створених на базі AR10 / SR25, в залежності від конструкції ствольної коробки може залишитися невеликий зазор, який не впливає на функціональність зброї.

Характеристики
    Бренд - Magpul
    Модель зброї - AR15
    Країна виробник - США
    Колір - Чорний
    Кут нахилу руків'я - 25

Була у використанні. Ціна 700 грн

Images:

IMG_5732.jpeg
    IMG_5731.jpeg